ULTRASZONIKUS SPATULA

 
27208 Ft
54416 Ft12720854416
Márkák

Oldal 1/ 1 - összesen 5 termék

 • Ultrasonic skin cleaner (Barva Růžová) Újdonságok Kód: 3097/BIL
  Ultrasonic skin cleaner
  Raktáron (17 db) Garancia: 2 év

  Öt üzemmód a tökéletes arcért - ez az Ultrasonic skin cleaner!

  Kényeztesse magát tiszta és ragyogó bőrrel mitesszerek, ráncok és fáradtság jelei nélkül. Próbáljon ki egy új készüléket, amely öt kezelési rendszer segítségével fiatalos megjelenést varázsol Önnek és bőrének. Az ultrahangos tisztítás, a mélytisztítás, az arc táplálása és masszírozása, valamint a ráncok kisimítása és csökkentése már egyetlen készülékben megtalálható.

  Eredetileg: 35 720 Ft
  Megtakarítás: 4 484 Ft (–13 %)

  31 236 Ft
 • Ilwy LTC-21 Rádiófrekvenciás eszköz Kód: 2549
  Ilwy LTC-21 Rádiófrekvenciás eszköz
  Raktáron (18 db)

  Frakcionált RF eszköz 21 pontos RF ráccsal és intelligens LTC rendszerrel (Lattice Temperature Control), 2-szintes hőmérséklet ellenőrzéssel.Luxus minőségű bőr- és testápolás. Feszesítés, a ráncok simítása, a zsírlerakódások csökkentése, a bőr kivilágosodása, a szem alatti karikák csökkentése, kettős áll.

  48 488 Ft
 • Kavitációs készülék SKINCARE 3, UZ. IR, EMS Kód: 845
  Kavitációs készülék SKINCARE 3, UZ. IR, EMS
  Raktáron (9 db)

  Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, non-invazív, kíméletes, hatékony és tartós módszer a zsírszövet eltávolítására, a narancsbőr csökkentésére és a bőr kisimítására. TEzt a készüléket otthoni környezetben vagy kiegészítő terápiaként használják szépségszalonokban. Az ultrahangos kavitáció funkció, az EMS és az IR infravörös sugárzás kombinációjának köszönhetően komplex készüléket kap a zsírfelesleg, a narancsbőr és a megereszkedett bőr elleni küzdelemben.

  27 208 Ft
 • Kavitace s radiofrekvencí, LED a vibra terapií Zlime (Barva Zlatá perleťová) Kód: 2136/BIL
  Rádiofrekvenciás kavitáció, LED és Zlime vibrációs terápia
  Raktáron (8 db)

  A rádiófrekvenciás kavitációs készülék, LED és Zlime vibrációs terápiával a combok, has és karok kezelésre. Az eszköz világos vezérléssel rendelkezik, a háttérvilágítású kijelzőn található információkkal könnyen megváltoztathatja az üzemmódokat és azok intenzitását. Az eszközt 15 percre beállított időzítővel is ellátták, így tudja, mennyi van még hátra a kezelés végéig.

  54 416 Ft
 • Ilwy FaceCare Rádiófrekvenciás készülék arcliftingre Kód: 902
  Ilwy FaceCare Rádiófrekvenciás készülék arcliftingre
  Raktáron (20 db)

  Bőrfeszesítés (lifting), eltávolítja a szem alatti táskákat és karikákat, valamint a tokát is. Javít a bőr rugalmasságán, támogatja a kollagénképződést és az egész bőrt megfiatalítja. Használja a bőr öregedésének jelei ellen. Eltávolítja az összenövéseket és hegeket, például terhesség vagy elhízás után. A készüléket IR terápiával szerelték fel a sejt anyagcseréjének aktiválására.

  49 400 Ft

Oldal 1/ 1 - összesen 5 termék