Rádiofrekvenciás kavitáció, LED és Zlime vibrációs terápia

148 értékelés
 
  • 1 / 6
 

A rádiófrekvenciás kavitációs készülék, LED és Zlime vibrációs terápiával a combok, has és karok kezelésre. Az eszköz világos vezérléssel rendelkezik, a háttérvilágítású kijelzőn található információkkal könnyen megváltoztathatja az üzemmódokat és azok intenzitását. Az eszközt 15 percre beállított időzítővel is ellátták, így tudja, mennyi van még hátra a kezelés végéig.

Ár 45 593 Ft ÁFA nélkül
55 168 Ft
Kategória ULTRASZONIKUS SPATULA
Kérjük, válasszon változatot
Kavitace s radiofrekvencí, LED a vibra terapií Zlime (Barva Zlatá perleťová) Termékkód 2136/BIL Szín: Fehér Raktáron (100 db) 55 168 Ft
45 593 Ft ÁFA nélkül
   
Kavitace s radiofrekvencí, LED a vibra terapií Zlime (Barva Zlatá perleťová) Termékkód 2136/RUZ Szín: Rózsaszín gyöngy Szállítás egy hónapon belül (5 db) 55 168 Ft
45 593 Ft ÁFA nélkül
   
 
Kavitáció + RF, LED és Zlime vibrációs terápia
 
A rádiófrekvenciás kavitációs készülék, LED és Zlime vibrációs terápiával a combok, has és karok kezelésre. Az eszköz világos vezérléssel rendelkezik, a háttérvilágítású kijelzőn található információkkal könnyen megváltoztathatja az üzemmódokat és azok intenzitását. Az eszközt 15 percre beállított időzítővel is ellátták, így tudja, mennyi van még hátra a kezelés végéig.
 
 
 
A készülék főbb tulajdonságai:
  • A test problémás területeinek (has, csípő, comb, karok ...) célzott formálása, a bőr kikapcsolása és kisimítása, a narancsbőr megszüntetése
  • Átfogó eszköz a testformáláshoz
  • A 4 pólusú rádiófrekvenciás rendszer nagyon hatékonyan működik a BIO 625nm fénnyel és rezgéssel vagy anélkül 
  • Rádiófrekvencia vagy a kavitáció intenzitásának 3 fokozata közül választhat
  • A kavitáció önállóan vagy ultrahangos rezgéssel állítható be
  • Az üzemmódok kiválasztása egyszerű, és mindent áttekinthet a kijelzőn
  • Eszköz LED terápiához a sejtek anyagcseréjének aktiválására
  • Az eszköz újratölthető - az alkalmazás során nem korlátozódik a foglalat közelségére - bárhol alkalmazható, a számítógép USB-aljzatából is tölthető
 

Rádiófrekvencia - Nem invazív zsírleszívás - zsírsejtek szétbontása RF (rádiófrekvenciás) mező segítségével. Az eszköz maximális teljesítménye 12 W; frekvencia: 3 szint választható, 500 kHz-es teljesítménytől; maximális alkalmazási idő: 15 perc. Három használat után észrevehető javulás.

 

Rádiófrekvenciás üzemmód: rádiófrekvenciás rendszert használ a mélység által szabályozott RF behatoláshoz 4 pólusú rádiófrekvenciát használva. A rádiófrekvenciás hullám a bőr felszínén keresztül bejut a bőr alatti kötőszövet (15 - 20 mm-rel behatol a szövetbe), ahol intenzíven melegíti a zsírsejteket, kikapcsol és kisimítja a bőrt. Az eredetileg ellazult és elszáradt bőrt eltávolítják és kikapcsolják. A szövetben az energia – melegítés hatására a zsírsejtek megbomlanak és újraeloszlanak, a kollagénrostok összehúzódása és szaporodása (az új kollagén növeli a rugalmasságot, a bőr rugalmasabb és fiatalabb), növeli a vér mikrocirkulációját, javítja a szövetek oxigénellátását és elősegíti természetes regeneratív anyagcsere folyamatok (elősegítik az elasztin képződését). A nyirokrendszer eltávolítja a bőr alatti szövetekben tárolt salakanyagokat, beleértve a megszakadt zsírsejteket is, és elvezeti őket a szervezetből. A rádiófrekvencia pótolhatatlan a narancsbőr redukciójában is.

 
Kavitációs üzemmód: A kavitáció (másodpercenként akár 1 millió mikrovibráció) olyan folyamat, amelyben egy ultrahangos hullám mikrobuborékokat hoz létre a zsírsejtben, a sejtburok porózussá válik, és a sejtek kohéziója megbomlik. Végül lebomlik és felszabadítja a benne lévő zsírt. A felszabadult zsír trigliceridek formájában felszabadul a sejtek közötti térben, ahol glicerinné metabolizálódik, amely szabadon oldódik, és amelyet a szervezet energiaforrásként használ fel. Egy másik termék a zsírsavak, amelyeket más zsírsavakkal együtt dolgozódnak fel. Ezután a nyirokrendszer eltávolítja a testből a zsírt és a méreganyagokat.
 

LED-terápia: egy fejlett 625 nm-es infravörös LED-technológia, amely mélyen behatol a bőrbe, növelve a kollagén és az elasztán termelését - a bőr legfontosabb építőelemeit. Javítja az anyagcserét, késlelteti a sejtek öregedését és jótékony hatással van a megereszkedett bőr revitalizálására és hatékonyan küzd a narancsbőr ellen. Kavitációval kombinálva, ami zsírvesztéshez és a bőr megereszkedéséhez vezet, a bőr rugalmasságát és feszességét kell erősíteni.

Rezgési üzemmód: többféle intenzitás közül választhat.

 
 
Paraméterek:
feszültség: AC100-240V, 0,3A
DC: 5V 1,5A
mikropulzusok: 0,14 - 1,4A
működési feszültség: 8.4V
teljesítmény: 12W
kimeneti frekvencia: 0,5 - 1 MHz
ultrahangos kiválasztás: 300 ezer / sec
súly: 290g
méretek: 90x90x110mm
 
 
Csomag tartalma:
készülék
hálózati töltőadapter
használati útmutató