Ilwy LTC-21 Rádiófrekvenciás eszköz

Nincs értékelés
 
  • 1 / 8
 

Frakcionált RF eszköz 21 pontos RF ráccsal és intelligens LTC rendszerrel (Lattice Temperature Control), 2-szintes hőmérséklet ellenőrzéssel.Luxus minőségű bőr- és testápolás. Feszesítés, a ráncok simítása, a zsírlerakódások csökkentése, a bőr kivilágosodása, a szem alatti karikák csökkentése, kettős áll.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Ár 40 626 Ft ÁFA nélkül
49 158 Ft    
Termékkód 1037
Kategória ULTRASZONIKUS SPATULA
 
Ilwy LTC-21 Rádiófrekvenciás eszköz
 

Frakcionált RF eszköz 21 pontos RF ráccsal és intelligens LTC rendszerrel (Lattice Temperature Control), 2-szintes hőmérséklet ellenőrzéssel. A központi elektródában az LTC érzékelő a készülékben lévő elektronikus chiphez csatlakozik, amely az adott hely kezelésének optimális hőmérsékletét szabályozza a kiválasztott módban. Választhat a kétféle mód közül, a kezelés helye, valamint a kezelt hely igénye alapján.

Mire szolgál az eszköz:
  • A bőr és a ráncok feszesítése, simítása - beleértve a mimikai ráncokat is
  • A zsírlerakódások csökkentése (táskák és sötét karikák a szem alatt, kettős áll)
  • Pórusok bezárása, bőr fényesítése, a kollagén rostképződés aktiválása és optimális átrendeződése
  • A "V" arcstruktúra formázása, a "duzzadt területek" kezelése és teljes lifting
  • Bőrfeszesítés a has tájékán, valamint a narancsbőr hatékony csökkentése
  • Az eszköz tölthető - az alkalmazás során nincs szükség hálózati tápellátásra
  • Egyszerű kezelést kínál bonyolult beállítások nélkülí
 

Az Ilwy LTC-21 rádiófrekvenciás eszköz a frakcionált RF hullám non-invazív módszerét alkalmazza, amelyben a zsírsejteket közvetlenül a bőr alatti területen (15-20 mm) melegíti fel magas hőmérsékletre 21 mikrovezérlésű elektróda alkalmazásával, így azok felbomlanak. Ezt követően a nyirokrendszer eltávolítja a felesleges zsírt és egyéb salakanyagokat, beleértve a méreganyagokat is.

A kezelés során a kollagén rostok átrendeződnek és aktiválódik az új kollagén rostok képződése. A ráncok kisimulnak, az arc területén és a szem körül lévő laza és petyhüdt bőr összehúzódik és feszesebbé válik, a szem alatti táskák és sötét karikák eltűnnek. Kezeli az áll területén felhalmozódott zsírt is (kettős áll). A rádiófrekvenciás kezelés gyakorlatilag az egyetlen hatékony módszer az úgynevezett narancsbőr csökkentésére. A készülék a has vagy a felkar feszesítésére is használható. A kezelést enyhe (3 másodpercenkénti) intervallum-rezgés kíséri, amely a relaxáló hatás mellett jelentősen elősegíti az anyagcserét és felélénkíti a véráramlást a kapillárisokban, ezáltal hozzájárul a bőr általános helyreállításához.

  

Műszaki adatok:
anyag: ABS
töltési idő 2-4 óra
akkumulátor: 7,4V / 600mA
feszültség: AC100-240V , DC9V/500mA
teljesítmény: 3W
kimeneti frekvencia: 1MHz

 
 
Csomagolás tartalma:
- eszköz
- hálózati töltő (adapter)
- használati útmutató