Fűthető talpbetétek WS02 3600mAh

58 értékelés
 
Újdonságok Nagyító
 • 1 / 6
 

Ezeket a fűthető talpbetéteket úgy tervezték és készítették, hogy maximális élvezetet és kényelmet nyújtsák Önnek. Folyamatosan 35 és 55 °C között fűtenek. Az intelligens, újratölthető Li-ion 3,7V 3600mAh akkumulátorok 6-12 órán keresztül fűtik a talpbetétet. Az akkumulátoroknál három fokozatban állíthatók!

Elérhetőség Raktáron (10 db)
Eredeti ár 30 743 Ft
Megtakarítás 5 255 Ft (–17 %)
Ár 21 064 Ft ÁFA nélkül
25 488 Ft    
Termékkód 5031
Kategória FŰTHETŐ ÉS ÖNFŰTŐ TERMÉKEK
 

A WS02 3600mAh fűthető talpbetétek használatának előnyei:

 • Folyamatos fűtés 35-55 °C között
 • Li-ion 3,7V 3600 mAh intelligens töltés
 • Garantált meleg 6-12 órán át (a környezeti körülményektől függően)
 • A fűtés három fokozatban állítható
 • Állítható talpbetét méret (36-46-os méretre alkalmas)
 • A talpbetét több rétegből áll, de a talpbetét magassága csak 4 mm, hogy ne zavarják a cipőben.
 • Minőségi és praktikus kivitelezés
 • Puha, légáteresztő és kényelmes a viselete
 • Anti-shock szigetelés a sarok részen

 

Kiknek alkalmasak a fűthető talpbetétek?

A fűthető talpbetéteket azok számára tervezték, akik minden időjárási körülmények között melegen szeretnék tartani a lábukat. Bármilyen sporthoz használható, beleértve a sífutást, snowboardozást (laza snowboardcipőben), lovaglást, túrázást vagy bárhol a szabadban vagy hideg környezetben végzett munkát. Nem alkalmas azonban magasszárú sícipőkhöz.

A talpbetéteket azok is értékelni fogják, akik gyermekeikre vagy unokáikra felügyelnek a téli szórakozás során. A fűthető talpbetétek a végtagok vérkeringési zavarokban szenvedők számára is ideálisak.

 

A fűthető talpbetétek arra szolgálnak, hogy megakadályozzák a láb megfázását. Arra azonban ne számítson, hogy túlságosan forrónak fogja érezni magát. A lába kényelmetlenül izzadna ilyenkor, és ez nem kívánatos. A fűthető talpbetétek kiválóan fenntartják a testhőmérsékletet, így a vér könnyen eljut a lábujjhegyekbe. Ez a fűthető talpbetétek egyedülálló fűtési elve.

Tápegység - a tápegység típusa az egyik fő előnye a piacon kapható hasonló termékekkel szemben:

A mi fűthető talpbetéteinket Li-ion akkumulátorok működtetik. A Li-ion akkumulátorok nagyobb kapacitással rendelkeznek, mint más akkumulátorok. Minden talpbetétnek saját áramforrása van. Az akkumulátorok könnyen és biztonságosan elhelyezhetők a rugalmas vádli- vagy boka zsebében, és lehetnek a lábon belül vagy azon kívül.

Használat:

Ezeknek a fűthető talpbetéteknek a használata pontosan megegyezik a klasszikus talpbetétekével, azaz a zokni és a cipő közé kell helyezni őket. A kényelmes fűtés körülbelül az emberi testhőmérsékletnek megfelelő hőmérsékletet, azaz 36-37°C-ot (max. 40°C) éri el. A puha és kényelmes fűthető talpbetétek úgy van kialakítva, hogy bármilyen méretű cipőhöz illeszkedjen. Egyszerűen alakítsa ki a talpbetéteket a szegélyvonalakon való vágással.

Teljes biztonság:

A fűthető talpbetétek nagyon biztonságosak. A hő előállítása kisfeszültségű módon történik, így még nedves állapotban is kizárja az áramütés vagy égési sérülés lehetőségét.

Miért hideg, ill. fázik a lábunk?

Sok embernek hideg a keze vagy a lába, és egyszerűen elviseli. Egyesek számára ez komoly problémát jelenthet - különösen, ha túlságosan kihűlnek. Vannak, akik egész évben kesztyűt és meleg zoknit viselnek, még meleg időben is, otthon és a szabadban egyaránt. A kezük és a lábuk mindig hideg, ill. fázik.

Ezt a jelenséget számos dolog okozza, például:

 • Rossz vérkeringés a szívkoszorúér-betegség miatt
 • Fagy idején
 • A bőrben lévő kis erek véráramlását befolyásoló betegség, az úgynevezett acrosianosa.
 • Stressz
 • Ha hosszú ideig hideg időjárásnak vagyunk kitéve, vagy ha fagyos az időjárás
 
 

Mit tehetnek a fűthető talpbetétek a lábaiért:

A hideg lábak ellen a legjobb módszer a hőveszteség megelőzése azáltal, hogy melegen és szárazon tartja a lábát. A talpbetétet melegítő akkumulátor viselése gondoskodik a lábáról és kényelmet nyújt a lábának, méghozzá minden lábméret számára. A meleg láb általában a jó vérkeringés jele. A hő a keringés révén jut a lábakba. Így a rossz vérkeringés egyértelmű oka a hideg lábaknak, ha a normális vérkeringés csökken. Fontos, hogy gondoskodjunk a lábakról, mielőtt a vérkeringés károsodna, és a gyógyulást megnehezítené.

A csomag tartalma:

1 pár fűthető talpbetét, amely állítható 36-46-os mérettel és újratölthető akkumulátor segítségével
2 db újratölthető akkumulátor ( 2x 3600mAh, teljes kapacitás 7200mAh)
1 pár rugalmas szegély zsebbel az akkumulátorokhoz
1 hálózati töltőkábel
Használati útmutató

 

 

Megjegyzés:

A talpbetéteket laboratóriumi körülmények között tesztelték. 24 °C-os környezeti hőmérsékleten 6 órán keresztül 65 °C-os fűtőértéket mutattak. A környezeti körülményektől függően az akkumulátor kapacitása a fűtési idő is csökken.

.