Panaszok, elállás a szerződéstől, árucsere

REKLAMACE, ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY, VÝMĚNA ZBOŽÍ_ILWY_HU_1Van az Ön számára egy olcsó és gyors módja annak, hogy visszaküldje a kifogásolt árut. Csak kövesse a lejjebb feltüntetett információkat, csomagolja be az árut, és elég elvenni az Ön által kiválasztott Csomagküldő fiókba, és már csak meg kell adni a kódot az áru visszaküldéséhez: 99854651.  A helyszínen nem fizet semmit, mi majd levonunk 885 Ft-ot a visszaküldött áru árából, ha Magyarországon adja fel a csomagot. Így bármilyen csomagot visszaküldhet még akkor is, ha más cég szállította ki Önnek azt.  

A Csomagküldő átvevőhelyek listája: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Panasz

Néha valami elromolhat. Ezért van, hogy minden árura 2 év garanciát adunk. A jótállási jegy maga a számla, amelyet  már megkapott pl. e-mailben vagy az átvételkor az áruhoz volt mellékelve. Mellékelje a számlát (vagy elegendő adatot a megrendelés azonosításához) a kifogásolt áruval együtt, amelyeket kérjük, tiszta állapotban küldjön vissza, és ne felejtse el feltüntetni, hogy a mi az áru hibája. Visszaküldéskor használhatja a feljebb feltüntetett kódot a Csomagküldőn keresztül vagy visszaküldheti a következő címre: ILWY, Miroslav Petráš, Dolní 165/1, 591 01 Žďár nad Sázavou, Csehország . Ne küldjön vissza árut utánvéttel, mert azt nem vesszük át.  A küldemény beérkezésétől számítva 30 nap áll rendelkezésünkre a panasz feldolgozására, de megpróbáljuk gyorsabban kezelni.

Név és vezetéknév:.....................................................................................

Megrendelés száma: ........................................

Miben nyilvánul meg a hiba: ..............................................................................................

 

Elállás a szerződéstől

Az áru átvételétől számított 14 napon belül elállhat a szerződéstől. Kérjük, küldje vissza nekünk az árut kopatlan, sértetlen, tiszta és lehetőleg az eredeti csomagolásban (beleértve az összes címkét, dokumentációt és minden tartozékot).

Az összeget legkésőbb az áru átvételétől számított 14 napon belül átutaljuk bankszámlájára. Felhívjuk figyelmét, hogy Ön, mint fogyasztó, fizeti az áru visszaküldésével kapcsolatos közvetlen költségeket. Ön is felelős az áru használatából adódó esetleges károkért, ill. a kifogásolt áru eredeti állapotának helyreállításáért.

Az elküldéshez használhatja az elkészített kódot az áruk visszaszállításához a Csomagküldőn keresztül vagy elküldheti az árukat a következő címre: ILWY, Miroslav Petráš, Dolní 165/1, 591 01 Žďár nad Sázavou, Csehország . Ne küldje az árut utánvéttel, mert különben nem lesz átvéve a küldemény. A küldeményhez mellékelje a számlát is (vagy biztosítson elegendő adatot a megrendelés azonosításához).

Név és vezetéknév:............................................................................................  

Megrendelés száma: .........................................

Ezennel elállok az adásvételi szerződéstől, és kérem az árukért kifizetett összeg és az áruk online áruházból történő szállítási költségeinek visszatérítését arra a számlára, amelyről a megrendelést kifizettem – IBAN:……………………..………...………...……….. SWIFT kód: ……..................

vagy árucserét* kérek: ……………….……………………………………………………………………………

Az áru átvételének napja: …………………………………….                                                                             

A szerződéstől való elállás napja: ……………………………………. 

 

............................. 

Aláírás                                       

 

Árucsere

Örömmel cseréljük ki az árut* másikra az Ön kívánsága szerint. Az árunak azonban rendezettnek, teljesnek kell lenni, és nem mutathatják a használat jeleit.

Ha szükséges, kérjük, küldje el az árut a következő címre: ILWY, Miroslav Petráš, Dolní 165/1, 591 01 Žďár nad Sázavou, Csehország . A küldeményhez mellékelje a számlát is (vagy biztosítson elegendő adatot a megrendelés azonosításához).

Név és vezetéknév: .....................................................................................................

Megrendelés száma: ..........................................

IBAN az esetleges túlfizetés visszaküldéséhez: ……............................................

SWIFT kód: ……............................................

Kérem, kicserélni az árut*: ……………………………………….………………….. 

Méret/változat**: …..…...…….

* a szállítás és utánvét árát az e-shopunk aktuális szállítási és fizetési tarifája szerint cseréljük ki    

** ha számításba jön

 

Panaszok, elállás a szerződéstől, árucsere