ILWY 6-D bőrelemző készülék LCD kijelzővel

Nincs értékelés
 
Újdonság Nagyító
  • 1 / 7
 

Az ILWY 6-D bőrelemző készülék egyértelműen és gyorsan ábrázolja a bőre állapotát. A fluoreszcencia-detektálás kiterjesztett funkciójának köszönhetően könnyen és megbízhatóan felismeri a bőr állapotát, így megkönnyíti annak ápolását. Az analizátor megjeleníti a bőr nedvességtartalmát/hidratáltságát, zsírtartalmát, rugalmasságát és a bőr korát. Az elemzés eredményei az LCD-kijelzőn kényelmesen, mindenki számára érthető grafikus formában jelennek meg.

Elérhetőség Raktáron (10 db)
Ár 9 666 Ft ÁFA nélkül
11 696 Ft    
Termékkód 3740
Kategória BŐRÁPOLÁS
 

Részletes bőrelemzés

Az ILWY 6-D bőranalizátor nagyon gyorsan és egyszerűen megjeleníti bőre állapotát, megkönnyítve annak ápolását. Ez a modern és kompakt analizátor kijelzi a bőr nedvességtartalmát/hidratáltságát, zsírtartalmát, rugalmasságát és a bőr korát. A megbízható elemzés érdekében egy kiterjesztett funkciót használ - a fluoreszcencia detektálást. Az elemzés eredményei az LCD kijelzőn kényelmesen, mindenki számára könnyen érthető grafikus formában jelennek meg. Ugyanakkor ez a készülék rendelkezik egy memória funkcióval is, amellyel automatikusan tárolja és kijelzi az utolsó 8 mérést.

A harmincadik életév után az ember bőre kezdi elveszíteni a frissességét, és elkezd öregedni. A bőr elveszti rugalmasságát és érdesebb lesz, mint korábban. De nem csak az öregség befolyásolja bőrünket. Számos egyéb oka is van: egészségi állapotunk, életmódunk, étrendünk és korábbi gondozásunk.

Bőrünk megváltozik az életkor előrehaladtával, de nem csak az öregedés befolyásolja bőrünket. Az is nagyon fontos, hogy hogyan ápolod a bőrödet. Számos tényező befolyásolja a bőrt, például az étrend. Az étrendnek a lehető legváltozatosabbnak kell lennie, és sok zöldséget kell tartalmaznia.

A fluoreszcencia használata - a megbízhatóság garanciája

 

Egy másik, bőrünket befolyásoló tényező az egészségi állapotunk. Ez nem csak fizikai állapot, hanem lelki állapot is. Ha például az ember mindig depressziósnak érzi magát, az sem hat pozitívan a bőrére. Ugyanígy, aki sokáig szenved valamilyen betegségben, amit nem kezel, az a bőrét is csapásoknak teszi ki, amely reagál erre az állapotra és elveszti rugalmasságát.

A bőr számára fontos tényező a napi folyadékbevitel. A bőrnek nagy szüksége van a vízre, ha a szervezetnek nincs elég víz, a bőr gyorsabban öregszik, veszít rugalmasságából, feszességéből.

Életmódunk is fontos a bőr számára. Ha jól ápolja a bőrét és vigyáz a testére, a bőr sokkal hosszabb ideig marad rugalmas és puha. Nem tanácsos a bőrt hosszú ideig közvetlen napfénynek kitenni. A közvetlen napsugárzás kiszárítja a bőrt, a hosszan tartó barnulás pedig visszafordíthatatlanul károsíthatja a bőrt. A bőrrák is összefügg ezzel a problémával.

Annak érdekében, hogy jobban megértsük bőrünket, és mire van szüksége, most egy nagyszerű asszisztens áll rendelkezésünkre. A BIA technológiának köszönhetően a bőranalizátor képes megjeleníteni bőre állapotát.

 

Mi az a bioelektromos impedancia analízis (BIA)? 

A BIA a Bioelectrical Impedance Analysis rövidítése, amely a bioimpedanciát használja mérési módszerként. Minden anyagnak van elektromos ellenállása. Az emberi szervezet elektromos ellenállással is rendelkezik, értékét a táplálékkal az emberi szervezetbe jutó mikroelemek befolyásolják. Az emberi testösszetétel analizátor méri az emberi testben a testen áthaladó elektromos áram által okozott elektromos feszültséget, és ennek a mérésnek, valamint a feszültség és áram ismeretének alapján meghatározza az ellenállást Ohm törvénye alapján (feszültség = áram x ellenállás ), vagyis az alacsony zsírtartalmú testnek kicsi az ellenállása , míg a magas zsírtartalmú testnek nagy az elektromos ellenállása.

A készülék megbízhatóságának állandónak kell lennie az emberi test összetételének elemzésekor. Edzés, úszás és túlzott izzadás után elemzés nem végezhető, mivel a mérés pontossága nem garantálható. A klinikailag validált és kifejlesztett emberi testösszetétel-elemző 99%-os pontossággal és 99,5%-os megbízhatósággal rendelkezik a BIA módszerrel.

Átfogóan képes elemezni a bőr állapotát, és képes tesztelni a bőr hidratáltságát, zsírtartalmát, rugalmasságát, hőmérsékletét és a környezet páratartalmát. A készülék adatmemóriával, fluoreszcens érzékelővel és LCD kijelzővel rendelkezik. Ez az analizátor alkalmas szépségszalonokban vagy egészségügyi intézményekben segédeszközként, de akár otthoni ápolásra is, ahol a szép bőr megőrzésének nélkülözhetetlen eszközévé válik.

Csomag tartalma:

  • készülék
  • töltőkábel
  • használati útmutató
  • a hálózati adaptert NEM tartalmazza a csomag, megvásárolható ITT

 

Műszaki adatok:

méret: 125 x 32 x 22 mm

akkumulátor kapacitása: 3,7V/200mah