BS-12 köpölyözőkészlet mágneses terápiával

Nincs értékelés
 
 • 1 / 7
 

Az Aimy BS12 köpölyözőkészlet megvásárlásával 12 köpölyt kap 6 méretben, melyek vákuumpumpával rendelkeznek a vákuum kialakításához, valamint hosszabító csövet applikátorral, mely pedig az autoterápiára szolgál az olyan helyeken, amiket a köpöllyel nem lehet elérni (pl.: gerinc, tarkó...)

Elérhetőség Raktáron (6 db)
Ár 15 155 Ft ÁFA nélkül
18 338 Ft    
Termékkód 633
Kategória TESTÁPOLÁS
 

Aimy BS12 köpölyözés - köpölyözőkészlet terápiához

Az Aimy BS12 köpölyözőkészlet megvásárlásával 12 köpölyt kap 6 méretben, melyek vákuumpumpával rendelkeznek a vákuum kialakításához, valamint hosszabító csövet applikátorral, mely pedig az autoterápiára szolgál az olyan helyeken, amiket a köpöllyel nem lehet elérni (pl.: gerinc, tarkó...)

A köpölyözés fő hatásai:

 • Megszünteti a görcsöket, merev izmokat, hátfájást
 • Javítja az izomszövetek és sejtek véráramlását – jelentős javulás észlelhető a cellulitiszes bőrnél is
 • Méregteleníti a szervezetet, gyógyítja a duzzadt lábat
 • a köpölyözés jó hatással van a nyirokrendszerre
 • a köpölyözés kiváló hatással van az emésztésre
 • Megszünteti a húgyhólyag problémáit
 • Segít a nőgyógyászati problémákkal vagy a ciklus kimaradásánál
 • Segít enyhíteni az asztma tüneteit, a höröghurutot és a köhögést
 • Tökéletesen gyógyítja a duzzadt lábat
 • Segít megfázás és egyéb gyengeség esetén
 • Segít a migrén megszüntetésében, gyógyítja a hát-, ízületi- és reumatikus fájdalmat

 

A köpölyözés nem ajánlott az alábbi betegségben szenvedők számára

 • trombózis
 • érgörcs
 • fekélyek
 • nyílt sebek, ill. gennyező fertőzések

 

A köpölyözés (vákuumterápia) olyan hatékony masszázsterápia, mely a mai világban nagyon gyorsan terjed. Eddig csak erre szakosodott masszázs szalonokban érhettük el, most azonban ennek a HT-CT212 készletnek a segítségével a köpölyözést már saját otthonában is élvezheti.

A köpölyözés (Cupping) egy hagyományos ősi kínai technika, amelynél a bőrre van helyezve egy speciális köpöly, melyben felhelyezés után vákuum keletkezik (ez lehetséges úgy, hogy előmelegítés után a köpöly lehűl és így csökken benne a nyomás vagy pedig a levegő kiszívásával). A köpöly testre való helyezésével a bőr és az izom felülete köpölybe van zárva. Esetenként a köpölyt lehet mozgatni, így a vákuum aktív a bőrön, és ez a bőr és izom helyi húzódását eredményezi („csúszó köpölyözés”). Ez az eljárás a masszázstechnikákhoz kapcsolódik, melyet a bőr gyors nyomkodásához hasonlíthatunk. A gyakorlatban a bőr néhány meghatározott része nyomódik össze.

A köpölyözés már ismert az ókor óta. Már Galenus római orvos is használta Kr. u. 120-ban. A köpöly megszünteti a gerinc-és a mozgásszervi panaszokat, és befolyásolja a belső szervek működését is. A köpöllyel való kezelés egyedülálló, hiszen kevés olyan folyamat van, ahol ennyire intenzív váráramlás érhető el a szövetekben. Már egyetlen ilyen kezelés után is váratlan megkönnyebbülés jelentkezhet. A köpöly használata sokféle lehet. Kombinálhatjuk más masszázstechnikával vagy alkalmazhatjuk az akupresszúrás pontokra a meridiánok stimulálása érdekében. A köpöly remek hatással van különböző duzzanatok kezelésére is.

A köpöly első alkalmazásánál lehetséges, hogy azokon a helyeken, ahová fel voltak helyezve a köpölyök piros foltok keletkeznek. Ez azonban nem veszélyes és néhány nap alatt elmúlik. A köpöly alkalmazható háton, alsó hasi részen, könyökön, térden, lábon és bokákon is. A köpölyözés az egész testet felmelegíti és ellazítja. Felgyorsul a vérkeringés és a test gyorsabban választja ki a méreganyagokat. A köpölyözés olyan masszázstechnika, ami betegségekkor is ajánlott. Hőemelkedéskor például a tüdőhöz vagy a légcsőre lehet tenni és így javíthatjuk a légzést.

A készlet 12 különböző méretű köpölyből, 8 mágneses tűből és egy vákuumszivattyúból áll. Ez a szett a hagyományos köpölyöző kezelést ötvözi a mágneses terápiával. Ezeknek a köpölyöknek a használata sokkal biztonságosabb, mint a klasszikus, mivel a vákuum előidézésére nem használnak tüzet, elég a vákuumpisztoly, mely a levegőt kiszívja és így vákuum keletkezik. A vákuumszivattyúval még hasznosabb lesz a kezelés.

A köpölyöző készlet segítségével hatékony, biztonságos és egyszerű köpölykezelést végezhet otthonában. A köpölyt elég a kért pontra helyezni és hozzácsatolni a vákuumszivattyút. A szivattyú kiszívja a levegőt a köpölyből és így vákuum keletkezik. Ez a folyamat alkalmazható minden köpölyre. Néhány köpöly mágneses tűvel van kiegészítve, tehát ezzel a gyógyító mágneses terápia is alkalmazható, ami nagyon hatékony gyógyításnak számít évszázadok óta.

A csomag tartalma:

 • 12 köpöly különböző méretben
 • vákuumszivattyú a köpölyben való nyomás kialakításáért
 • hosszabbító tömlő az autoterápiához