ILWY Önmelegítő ortézisek TURMALIN - térdek fájdalma ellen

3 értékelés
 
  • 1 / 8
 

A turmalinos önmelegítő térdortézisek mágneseket és turmalin kristályokat, illetve mikrokristályokat tartalmaznak - a szálakba szőve.

Elérhetőség Raktáron (100 db)
Ár 5 464 Ft ÁFA nélkül
6 611 Ft    
Termékkód 103
Kategória ORTÉZISEK ÉS BANDÁZSOK
 

A FELTÜNTETETT ÁRÉRT NÁLUNK 2 DB ÖNMELEGÍTŐ ORTÉZIST KAP!

A turmalinos önmelegítő térdortézisek mágneseket és turmalin kristályokat, illetve mikrokristályokat tartalmaznak - a szálakba szőve.

 

A térdortézisek felgyorsítják a testből felszívódó hőt és felmelegítik a használat helyét. Növelik a vérkeringést, a sejtek anyagcseréjét, és enyhülést hoznak. Ezért az árért tőlünk 2 önmelegítő térdortézist kap, amelyeket nem csak a téli napokban használhat ki.

A turmalinos önmelegítő ortézis felgyorsítja a testből felszívódó hőt és felmelegíti a használat helyét. Növeli a vérkeringést, a sejtek anyagcseréjét, és enyhülést hoz.


Pozitív hatás a szervezetre: a hosszú hullámhosszú infravörös sugárzás, amelyet a turmalin a testtől felmelegedve kiad, jótékony hatással van a térd tájékán fellépő fájdalomra. Negatív ionokat és mágneses mezőt teremt, amelyek mélyre behatolnak és elpusztítják az aktív szabad gyököket és más káros anyagokat. A térd és annak ízületei nélkülözhetetlenek a járáshoz, és életünk során nagy terhelésnek vannak kitéve. A kopáshoz és az annak következtében fellépő nehézségekhez nagy mértékben hozzájárul az életmód is. A turmalinos ortézisek használata hozzájárulhat a térdfájdalmak enyhüléséhez, és késleltetheti vagy megakadályozhatja a jóval komplikáltabb problémákat.

 

Az önmelegítő turmalinos ortéziseket használatát a következő esetekben javasoljuk:

* reumás és rheumatoid arthritis
* arthritis a térdízületekben
* fájdalom és görcsök a vádliban
* visszerek az alsó végtagokban
* térd megerősítésére és stabilizálására
* alsó végtagok duzzanatainak mérséklésére
* időjárásváltozás hatására fellépő fájdalmak az alsó végtagokban
* lassú vérkeringés a hajszálerekben
* feszült idegek, stressz, fáradtság
* hosszú távú tartózkodás hideg környezetben
* hidegérzet a térdekben

 

Anyag: minőségi neoprén, mágnesek és turmalin kristályok

Méret: UNI

Tépőzárral zárható

szín: fekete, piros varrással