Hallókészülék elemek - A675/ P675/ PR44

Nincs értékelés
 
  • 1 / 2
 

Cink-levegő típusú elemek hallókészülékekhez. Ezek az elemek 60 másodpercen belül aktiválódnak, miután el lett távolítva a védőmatrica az elemről.

Elérhetőség Raktáron (70 db)
Eredeti ár 2 234 Ft
Megtakarítás 863 Ft (–38 %)
Ár 1 133 Ft ÁFA nélkül
1 371 Ft    
Termékkód 3094
Kategória KIEGÉSZÍTŐK
 

Eredeti hallókészülék elemek - A675/ P675/ PR44 TESLA FUTURE BATTERIES - minden márkájú hallókészülékhez.

Parametérek:

Hallókészülék elem átmérője: 11,60 mm

Vastagság: 5,40 mm

Feszültség: 1,45V

6 db - egy csomagolásban.

Szavatossági idejük legfeljebb 3 év, működési hőmérsékletük pedig -20 °C és +40 °C között van.  

 

Működés/használat: A cink-levegő típusú elemek nem tölthetőek újra, és a levegő oxigénje aktiválja őket. A védőmatrica (színes ragasztófólia) hermetikusan lezárja a gombelemeket. Ha eltávolítja, akkor oxigén kerül a gombelemekbe és az aktiválja azokat. Ezért a gombelemek használata előtt ne távolítsa el a védőmatricát. Felhívjuk a figyelmét, hogy az elemek a védőmatrica eltávolításával aktiválódnak. Az elemek újbóli visszazárásának a csomagolásba már nincs semmilyen hatása! A védőmatrica nagyon hosszú nyelvecskéi segítik az elemek könnyű kezelését, amikor behelyezi azokat a készülékbe. A védőmatrica eltávolítása után várjon 10 másodpercet, mielőtt a elemeket a készülékbe rakja.

  • Felhasználás: Az elemeket egyszeri használatra tervezték, azonban a PowerOne elemek rendkívül hosszú élettartamúak. Soha ne hagyja a használatban lévő elemeket a feltétlenül szükségesnél hosszabb ideig a készülékben. Kérjük, hogy támogassa a környezet megóvásáért tett erőfeszítéseinket azzal, hogy nem dobja az elemeket a háztartási szeméttárolóba, helyette a speciális elemgyűjtő tárolóba dobja, amelyek tartalmát környezetbarát módon újrahasznosítják. Ne dobja a használt elemeket a tűzbe.
  • Tények/tanácsok: Fémmel és bőrrel való érintkezés esetén: Kérjük, kerülje az elemek fémtárgyakon való hordozását és aktiválását. Ez az elemek gyors lemerülését is okozhatja. Ezért ne hordja szabadon az elemeket a pénztárcájában vagy a táskájában az érmékkel vagy a kulcsokkal együtt. A gombelemek az izzadságra is érzékenyek, ami általában a kezeken található. Ez megakadályozhatja az elektromos áram áthaladását. Ezért azt javasoljuk, hogy az elemeket a védőmatrica nyelvével - egy nagyon hosszú "komfort nyelvvel" - fogja meg és így kezelje. Természetesen a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás egy mágneses toll használata, amellyel könnyen és biztonságosan behelyezheti az elemeket a készülékbe.
  • Tárolás: Ne tárolja az elemeket hűtőszekrényben! Az elemek tárolására a legjobb hőmérséklet 10 °C és 30°C között van. Az elemeket száraz helyen, eredeti csomagolásukban tárolja. Ne tegye ki az elemeket 50°C feletti hőmérsékletnek, pl. zárt autóban a napon. Ne hajlítsa meg a csomagot, hogy elkerülje a védőmatrica sérülését és a levegő bejutását.

 

Az elemek alkalmasak az ILWY CLASSIC hallókészülékbe.