Állítható ortézis - TechLove bunion korrektor

Nincs értékelés
 
Újdonság Nagyító
  • 1 / 8
 

TechLove Ortopédiai Korrektor

A nagylábujj görbületét általában genetika vagy többnyire a kis cipőméret és keskeny sarkú cipő viselése okozza. A lábujjgörbület az életkor előrehaladtával is előfordul. A TechLove lábujj korrektor könnyű és erős, alvás közben is praktikusan használható.u.

Elérhetőség Skladem (100 db)
Ár 7 323 Ft ÁFA nélkül
8 861 Ft    
Termékkód 6016
Kategória GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK
 

Az ortopédiai korrektor továbbfejlesztett változatának és a gomb kialakításának köszönhetően a korrekció szöge tetszőlegesen állítható a bütyök mértékének megfelelően, a korrekció szöge pedig a skála állításával pontosan állítható. A korrekciós erő erősebb, közepes vagy súlyos bütyök esetén is alkalmazható.

A lábujjak helyes elrendezése: Ez a lábujj kiegyenesítő segíthet az átfedő lábujjak, a kalapácslábujjak, a hallux valgus, a görbe lábujjak és más lábproblémák korrigálásában. Enyhíti a bütyök és a valgus fájdalmat. A bütyökvédő viselése esetén a bütyöksín helyreállíthatja a lábujjak természetes helyzetét.

Egy méret mindenkinek: kényelmes viseletet biztosít. Minden méretre alkalmas, férfi és női lábon egyaránt használható. Otthoni körülmények között a 180 fokos rugalmas elforgatás nem befolyásolja a napi korrekciót.

Kiváló minőségű anyag: Kiváló minőségű anyagból készült a hallux valgus maximális enyhítésére. A puha, könnyen mosható belső szilikonbetétek újrafelhasználhatók. A vezetékek innovatív kialakítása különböző korrekciós időkhöz használható a jobb kényelem érdekében.

A betegek klinikai mintavételével 3 év kutatás-fejlesztés után egy többdimenziós koncepciót nyomtattak a szerkezet kialakításába, hogy teljes mértékben alkalmazkodjon a valgus csontívhez, pontosan beállítsa a húzóerőt és segítse a betegeket a hatékony korrekció elérésébene.

Műszaki adatok:

Méretek: 140x130x30mm 

Csomag tartalma:

  1. Hüvelykujjmerevítő
  2. Csere tépőzáras pántok
  3. Gyakorló pánt a nagylábujjakhoz
  4. Útmutató magyar nyelven