Ilwy VV2 Fűthető talpbetétek

39 értékelés
 
  • 1 / 8
 

Ezek a fűtött talpbetétek puhák és nagyon kényelmes a viseletük. Úgy tervezték és dolgozták ki, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák Önnek. A fűtött talpbetétek több rétegből állnak, magasságuk mégis csak 4 mm, így magasságuk nem fogja zavarni a cipőben. A lábak méretéhez a kijelölt vonalaknak megfelelő vágással állíthatók be. A fűtött talpbetétet azok számára tervezték, akik minden időjárás között meleg állapotban akarja tartani a lábát.

Elérhetőség Raktáron (95 db)
Ár 17 384 Ft ÁFA nélkül
21 035 Ft    
Termékkód 477
Kategória FŰTHETŐ ÉS ÖNFŰTŐ TERMÉKEK
 

ILWY VV2 Fűtött talpbetétek, 1 pár fűtött talpbetét (újratölthető akkumulátorokkal - 2x 2000mAh) a méret beállításának lehetőségével, a talpbetét maximális hossza 280 mm. Ezért a 36-44-es méretű cipőkhöz használható.

Ezek a fűtött talpbetétek puhák és nagyon kényelmes a viseletük. Úgy tervezték és dolgozták ki, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák Önnek. A fűtött talpbetétek több rétegből állnak, magasságuk mégis csak 4 mm, így magasságuk nem fogja zavarni a cipőben. A lábak méretéhez a kijelölt vonalaknak megfelelő vágással állíthatók be. A fűtött talpbetétet azok számára tervezték, akik minden időjárás között meleg állapotban akarja tartani a lábát. Bármilyen sportágban felhasználhatók, ideértve a sífutást, a snowboardozást, a lovaglást, a hegyi túrázást vagy bárhol a természetben, vagy a hideg környezetben végzett munka során. Viszont nem való a magas snowboard- és sícsizmákba (mivel kábel nem elég hosszú ahhoz, hogy az akkumulátor a cipőn kívül helyezkedjen el.)
A talpbetéteket azok is értékelni fogják, akik télen felügyelik gyermekeiket vagy unokáikat a téli mulatságok alatt. A fűtött talpbetétek a végtagok károsodott vérkeringése esetén is ideálisak.
 

Előnyök:

  • több rétegből állnak
  • méret beállításának lehetősége (méret 36-44)
  • a testhőmérséklet fenntartása 3-4 órán át (a környezeti hőmérséklettől függően)
  • újratölthető Li-ion akkumulátorok

A talpbetétek úgy vannak kifejlesztve, hogy a lábak kihűlését megakadályozzák. Ennek ellenére nem várható el, hogy túl forróak legyenek. Ebben az esetben a lábai kellemetlenül, nem kívánatosan izzadnának. A fűthető talpbetét tökéletesen tartja a testhőmérsékletet, hogy a vér megfelelően áramoljon akár a lábujjhegyekig. Ez egyedülálló formája a talpbetétek fűtésének. 
 
Tápellátás - a tápellátás típusa az egyik fő előnye a piacon lévő hasonló termékekkel szemben
 
A fűthető talpbetétek Li-ion akkumulátorral működnek. Ezek az akkumulátorok nagyobb kapacitással bírnak, mint a többi akkumulátor. Mindegyik talpbetétnek saját tápegysége van. Az akkumulátorok könnyedén elhelyezhetőek a rugalmas zsebben a vádlin vagy a bokán. Így tárolhatóak a nadrágon kívül vagy belül is.
 
Használat:
Ezeknek a fűtött talpbetéteknek a használata a cipőknél pontosan megegyezik a klasszikusok talpbetétek használatával, azaz zokni és a cipő közé kell betenni. A kellemes melegítés eléri az emberi test hőmérsékletével megközelítőleg azonos hőmérsékletet, azaz 36-37 ° C-ot (max. 40 ° C)..

Teljes biztonság
Fűthető talpbetéteink nagyon biztonságosak. A hőt az alacsony feszültség útján hozza létre, tehát ez kiküszöböli az elektromos vagy égési baleseteket, akkor is ha nedvesek
 
Miért hideg lábunk?
Sok embernek hidegek lábai vagy kezei, de ezeket könnyen elviseli. Néhány ember számára azonban ez komoly problémát jelent – főleg ha nagyon lehűl az idő. Sokan kesztyűt és vastag zoknit viselnek egész évben, még meleg időben is, otthon és kint egyaránt. Nekik mindig hideg a kezük és a lábuk. Ezt a jelenséget több minden is okozhatja:
  • Gyenge vérkeringés a szívkoszorúér betegség miatt
  • Átfázás
  • A véráramlást befolyásoló betegségek, pl. akrocianózis
  • Stressz
  • Ha sokáig hideg időjárásnak vagyunk kitéve vagy megfázunk

 

Mit tehet a fűtött talpbetét a lábai számára
A hideg, fázó lábak kezelésének legjobb módja, ha megelőzzük a hőveszteséget, miközben a lábainkat melegen és szárazon tartjuk. Az akkumulátor viselése, mely melegíti a talpbetétet, gondoskodást és kényelmet biztosít lábai számára, ez pedig bármilyen méretben elérhető. A vérkeringésnek köszönhetően jut el a hő a lábakig. Tehát a hideg lábak valódi oka a normális vérkeringés működésének csökkenése, a lassú vérkeringés. Fontos, hogy a vérkeringés károsodása előtt gondoskodjunk lábainkról, mivel a következményeket már nehezebb gyógyítani. A puha, kényelmes fűthető talpbetétet úgy tervezték, hogy a méret állításával minden cipőhöz illeszkedjen. Egyszerűen formázza talpbetétjét a szegélyvonalak segítségével.
 
 
Csomag tartalma:
1 pár fűtött talpbetét a 36 - 44-es méret beállításának lehetőségével és akkumulátorral történő töltéssel
2 db újratölthető akkumulátor (akkumulátor kapacitása 2000mAh)
1 hálózati töltő kábellel
használati útmutató