Fűthető talpbetétek WS 3600mAh

28 értékelés
 
 • 1 / 3
 

Fűthető talpbetétek WS 3600mAh 3,7V. Új, kényelmes talpbetétek fűtéssel és az ütődések elnyelésével. A fűthető talpbetétek többféle minőségű anyagból készültek, anatómiailag abszorbens réteggel formázva.

 

Elérhetőség Raktáron (83 db)
Ár 19 358 Ft ÁFA nélkül
23 423 Ft    
Termékkód 1064
Kategória FŰTHETŐ ÉS ÖNFŰTŐ TERMÉKEK
 

Fűthető talpbetétek WS 3600mAh 3,7V

Új, kényelmes,WS 3600mAh 3,7 V fűthető talpbetétek ütödések elnyelésével

1 pár fűthető talpbetét (tölthető akkumulátorral) állítható mérettel 36-46

A fűthető talpbetét előnyei:

 • a fűthető talpbetét több minőségi anyagból készült réteggel van ellátva, anatómiailag formázva abszorpciós réteggel
 • a fűtés PET nanometrikus fóliával van biztosítva
 • a méret állításának lehetősége (36-46)
 • a testhőmérséklet szinten tartása – állandó fűtés 37-45 fokon
 • a Li-ion 3,7V 3600mAh akkumulátor gyors töltése melegíti a talpbetétet több mint 5-6 órán keresztül
 • a talpbetétet a számítógép USB bemenetére is lehet csatlakoztatni és így melegítik a lábat egy hosszabb számítógépes munka alatt is

 

A fűthető talpbetétek anatómiailag vannak formázva a lábak helyes tartása érdekében. Úgy vannak tervezve, hogy a lehető legmagasabb kényelmet biztosítsák. A fűthető talpbetéteknek több rétegű összetevője van, mint például a gélbetét, mely megkönnyíti a járást.

Lábunk mérete szerint állítható a vágással megjölt vonalak segítségével. A fűthető talpbetét mindenkinek ajánlott, aki szeretné a lábait melegben tudni az év bármely szakaszában.

Minden sportágban használható beleérte a sífutást (kivéve a lesikló csizmákat). Nagy hasznát veheti a snowboardnál, lovaglásnál, túrázásnál vagy bárhol a természetben, esetleg munkahelyen a téli időszakban. A talpbetétnek nagy hasznát veszik azok is, akik télen gyerekeikre vagy unokáikra vigyáznak.

A talpbetétek ideálisak azoknak is, akiknek nem túl jó a végtagjaikban a vérkeringés és azoknak is, akik tolószékben vannak.

A talpbetétek úgy vannak kifejlesztve, hogy a lábak kihűlését megakadályozzák. Ennek ellenére nem várható el, hogy túl forróak legyenek. Ebben az esetben a lábai kellemetlenül, nem kívánatosan izzadnának. A fűthető talpbetét tökéletesen tartja a testhőmérsékletet, hogy a vér megfelelően áramoljon akár a lábujjhegyekig. Ez egyedülálló formája a talpbetétek fűtésének. A fűthető talpbetétek olyan működésen alapulnak, mint semelyik más termék a piacon.

A fűthető talpbetétek Li-ion akkumulátorral működnek. Ezek az akkumulátorok nagyobb kapacitással bírnak, mint a többi akkumulátor. Mindegyik talpbetétnek saját tápegysége van. Az akkumulátorok könnyedén elhelyezhetőek a rugalmas zsebben a vádlin vagy a bokán. Így tárolhatóak a nadrágon kívül vagy belül is.

Teljes biztonság

Fűthető talpbetéteink nagyon biztonságosak. A hőt az alacsony feszültség útján hozza létre, tehát ez kiküszöböli az elektromos vagy égési baleseteket, akkor is ha nedvesek.

Miért hideg lábunk?

Sok embernek hidegek lábai vagy kezei, de ezeket könnyen elviseli. Néhány ember számára azonban ez komoly problémát jelent – főleg ha nagyon lehűl az idő. Sokan kesztyűt és vastag zoknit viselnek egész évben, még meleg időben is, otthon és kint egyaránt. Nekik mindig hideg a kezük és a lábuk. Ezt a jelenséget több minden is okozhatja:

 • Gyenge vérkeringés a szívkoszorúér betegség miatt
 • Átfázás
 • A véráramlást befolyásoló betegségek, pl. akrocianózis
 • Stressz

 

A hideg, fázó lábak kezelésének legjobb módja, ha megelőzzük a hőveszteséget, miközben a lábainkat melegen és szárazon tartjuk. Az akkumulátor viselése, mely melegíti a talpbetétet, gondoskodást és kényelmet biztosít lábai számára, ez pedig bármilyen méretben elérhető. A vérkeringésnek köszönhetően jut el a hő a lábakig. Tehát a hideg lábak valódi oka a normális vérkeringés működésének csökkenése, a lassú vérkeringés. Fontos, hogy a vérkeringés károsodása előtt gondoskodjunk lábainkról, mivel a következményeket már nehezebb gyógyítani. A puha, kényelmes fűthető talpbetétet úgy tervezték, hogy a méret állításával minden cipőhöz illeszkedjen. Egyszerűen formázza talpbetétjét a szegélyvonalak segítségével.

Fűthető talpbetét - a csomag tartalma:

1 pár akkumulátorral tölthető  36-46 méretig állítható fűthető talpbetét

2 db tölthető akkumulátor

1 pár rugalmas tépőzáras zseb az akkumulátorhoz

1 kábeles hálózati töltő