LED vákuumos tisztító mikrodermabrázióval

Nincs értékelés
 
  • 1 / 15
 

Fedezze fel a ragyogó, tiszta, fiatalos bőr titkát a mikrodermabrázióval! Láthatóan ragyogóbb és feszesebb bőr a levegő liftingnek és a gyémánt peelingnek köszönhetően. Masszírozza a bőrét, eltávolítja az elhalt sejteket, serkenti a vérkeringést és a bőr természetes megújulását.

Ár 19 982 Ft ÁFA nélkül
24 178 Ft
Kategória BŐRTISZTÍTÁS
Kérjük, válasszon változatot
Výstřižek Termékkód 268/FEH Szín: Fehér Raktáron (100 db) 24 178 Ft
19 982 Ft ÁFA nélkül
   
Výstřižek Termékkód 2563/ZLA Szín: Arany gyöngy Raktáron (4 db) 24 178 Ft
19 982 Ft ÁFA nélkül
   
 

Fedezze fel a ragyogó, tiszta, fiatalos bőr titkát a mikrodermabrázióval! Láthatóan ragyogóbb és feszesebb bőr a levegő liftingnek és a gyémánt peelingnek köszönhetően. Masszírozza a bőrét, eltávolítja az elhalt sejteket, serkenti a vérkeringést és a bőr természetes megújulását.

A mikrodermabráziós, vákuumos LED bőrtisztító kíméletes, de nagyon hatékony módja a mitesszerek és pattanások eltávolításának. Ezenkívül stimulálja a bőrt a szem, az orr és a száj körül, amellyel megakadályozza a ráncok képződését.

A készüléket USB-vel töltheti fel, tehát sehol és semmilyen kábel nem fogja Önt megakadályozni a kényelmes bőrápolásban.

A mikrodermabráziós, vákuumos LED bőrtisztító kíméletes, de nagyon hatékony módja a mitesszerek és pattanások eltávolításának. Négy fokozatú intenzitást kínál, és egyúttal 4 fejjel látták el, köztük mikrodermabrázióval is.

 

Készülék fő tulajdonságai:

  • öt intenzitású vákuumos szívás
  • kék és piros LED

A bőr felszínébe bejutó kék fény alkalmazása segít aktiválni a bőrben lévő porfirineket, amelyek elpusztítják a káros baktériumokat és csökkentik a gyulladást. A kék fény elpusztítja a bőrproblémákat, például az aknét okozó baktériumokat. Különféle bőrrendellenességek és hibák gyógyítására használják, kisimítja a kisebb, például himlő okozta hegeket.

A vörös fény hatol be a legmélyebbre. Elősegíti a vérkeringést, az anyagcserét és megakadályozza a pigmentek felhalmozódását. Segít enyhíteni a bőr esztétikai hibáit, például a foltokat (ún. májfoltokat), szeplőket és a keratózist is. Támogatja a kollagénszálak képzését.

  • A négy fej segítségével még a nehezen elérhető helyekről, például az orr körül is eltávolíthatja a mitesszereket és a pattanásokat. Megakadályozza a finom ráncok kialakulását vagy azok elmélyülését, alaposan serkenti a bőr vérkeringését és nyirokrendszerét, továbbá a mikrodermabrázióval eltávolítja az elhalt hámsejteket, a zsírt és a szennyeződéseket.
  • A készülék funkcióinak, a szennyeződés és az elhalt bőrréteg eltávolításának (peeling) köszönhetően felszabadulnak a pórusok és a bőr egészségesebb lesz. Segít beindítani az új sejtek és a kollagén képződését. A bőr simább, fiatalosabb megjelenésű és egészségesebb lesz.
  • A vákuumos tisztítás és a mikrodermabrázió kombinációja egy non-invazív, fájdalommentes módja a bőr egészségesebbé tételének.
  • A készüléket használhatja hegek kezelésére, a pigmentfoltok csökkentésére és az akné után maradt elváltozásokra.

A LED vákuumos és mikrodermabráziós tisztító készüléket USB-vel töltheti fel, tehát sehol és semmilyen kábel nem fogja Önt megakadályozni a kényelmes bőrápolásban.

 

Küldemény tartalma:

LED vákuumos tisztító, mikrodermabrázióval

készülék tokja

4 x fej (gyémántfej, fej nagyobb, kisebb és ovális nyílással)

töltő USB kábel

csere szűrők és tömítő gyűrűk

magyar nyelvű használati útmutató 

 

Műszaki információk:

Feszültség: 5V-1A

 

A töltő adapter nem képezi a küldemény részét. Itt megvásárolhatja.