KD-802 Vákuumos pórustisztító mikrodermabrázióval

Nincs értékelés
 
  • 1 / 11
 

A vákuumos arcbőr tisztító mikrodermabrázióval kíméletes, de rendkívül hatékony módszert kínál a mitesszerek eltávolítására, a komedók és pattanások kezelésére, valamint a dermabráziónak köszönhetően a teljes hámlasztásra. Az eszköz nagy segítség a bőr egyenetlenségeinek és hegeinek kisímátására, a bőrszín egységesítésére és a bőrsejtek aktivizálására.

Elérhetőség Raktáron (4 db)
Ár 22 274 Ft ÁFA nélkül
26 952 Ft    
Termékkód 1097
Kategória BŐRTISZTÍTÁS
 

KD-802 Vákuumos pórustisztító mikrodermabrázióval

A vákuumos arcbőr tisztító mikrodermabrázióval kíméletes, de rendkívül hatékony módszert kínál a mitesszerek eltávolítására, a komedók és pattanások kezelésére, valamint a dermabráziónak köszönhetően a teljes hámlasztásra. Az eszköz nagy segítség a bőr egyenetlenségeinek és hegeinek kisímátására, a bőrszín egységesítésére és a bőrsejtek aktivizálására. A szívásnak 3 intenzitású fokozata van, valamint kék biofénnyel is el van látva, mely kiváló az irritált bőr nyugtatására.

A készülék fő tulajdonságai:

  • 3 fokozatú vákuumos szívásintenzitás és kék fénnyel történő kezelés 

  • Egyetlen gombbal történő egyszerű használat

  • Ergonomikus forma a természetes használat érdekében

  • A négy kiegészítő segítségével a mitesszerek és pattanások a nehezen elérhető helyeken is kezelhetőek, mint például az orr területe.

  • Megakadályozzák a finom ráncok kialakulását és elmélyülését, aktivizálják a bőr vérszerkezetét és a nyirokrendszert, valamint a mikrodermabrázió segítségével eltávolítják az elhalt hámsejteket, zsírt és szennyeződéseket.

  • Az eszköz funkcióinak, valamint a szennyeződések és elhalt hámsejtek eltávolításának (peeling) köszönhetően a pórusok ellazulnak és a bőr egészségesebb. Ezen kívül megkezdődik az új sejtek, valamint a kollagén termelése. A bőr simább, fiatalosabbnak és egészségesebbnek tűnik.

  • A vákuumos tisztítás és mikrodermabrázió kombinációja sérülés nélkül, fájdalommentesen gyógyítja a bőrt.

  • A készüléket használhatja hegek eltüntetésére, pattanások utáni- és pigmentfoltok csökkentésére.

 

A KD-802 Vákuumos pórustisztító mikrodermabrázióval USB-n keresztül tölhető, így nem akadályozza Önt semmilyen kábel a kezelés közben.

 

A csomag tartalma:

KD-802 Vákuumos pórustisztító mikrodermabrázióval

4 kiegészítő - fej

USB töltőkábel

Csere szűrők

 

Technikai paraméterek:

Feszültség: 5V-1A

Teljesítmény: 1,2W

Méretek: 163x40x70 mm

Súly: 365 g