Ultrahangos bőrvasaló LED terápiával és BIO lámpával

Nincs értékelés
 
  • 1 / 8
 

A 3 MHz-es ultrahang- és RGB fényterápiával (vörös fény, zöld fény, kék fény, valamint sárga, lila, fehér és holdfény zöld) ellátott bőrápoló készüléket széles körben használják a problémás bőr kezelésében, rugalmas, egészséges és puha bőr létrehozásában a ráncok csökkentésével, a fáradt bőr revitalizálásában, a szem alatti karikák és a felesleges zsír megszüntetésében.

Elérhetőség Raktáron (9 db)
Ár 25 217 Ft ÁFA nélkül
30 512 Ft    
Termékkód 923
Kategória BŐRFIATALÍTÁS
 

Biolámpa 7 fénnyel és ultrahangos terápiával

A 3 MHz-es ultrahang- és RGB fényterápiával (vörös fény, zöld fény, kék fény, valamint sárga, lila, fehér és holdfény zöld) ellátott bőrápoló készüléket széles körben használják a problémás bőr kezelésében, rugalmas, egészséges és puha bőr létrehozásában a ráncok csökkentésével, a fáradt bőr revitalizálásában, a szem alatti karikák és a felesleges zsír megszüntetésében.

A fényterápia a fény segítségével hatékonyan javítja a fejbőr állapotát, ahol a hajgyökér területén lévő sejtek aktiválódnak, a vérkeringés és az anyagcsere folyamatok javulnak, ami viszont egészségesebbé teszi a hajat korlátozva ezzel a hajhullást.

A készülék főbb tulajdonságai:

  • az impulzus és a folyamatos ultrahang üzemmód kiválasztása
  • ultrahang intenzitás kiválasztása (alacsony / magas)
  • hét bio fény közül választhat
  • állandó fény vagy fényimpulzusok kiválasztása
  • hőterápia - a készülék fejrésze melegíti a bőrt, aktiválja a vér kapillárisait a területen és hatékonyabbá teszi az egész terápiát

 

Ultrahang terápia:

A készüléknek két választható intenzitási szintje van. Úgy tervezték, hogy fenntartsa a puha és sima bőrt, eltávolítsa a felesleges faggyút a bőr pórusaiból, megakadályozza a pattanások, mitesszerek kialakulását és aktiválja a bőrsejteket, és ezáltal csökkenti az arc ráncainak képződését, nem utolsósorban a kozmetikumok hatékony aplikálását mélyen a bőrbe - ahová tartoznak és ahova nehéz őket bemasszírozni az ujjaival.

A bőrön galvanikus vasaló alkalmazásával végzett ultrahangos terápia a masszázs funkciónak köszönhetően megváltoztatja az egyes sejtek kapacitását és mozgását. Ez a funkció, amelyet sejtmasszázsnak is neveznek, stimulálja és alkalmazkodik a citomembránokhoz, növelve a bőr áteresztőképességét. Ezenkívül 0,5 ˚C - 1 ˚C-kal emeli a bőr mélyebb rétegeinek hőmérsékletét, ami elősegíti a táplálék felszívódását, felgyorsítja az anyagcserét, regenerálja és erősíti a szöveteket. A terápia megfelelő működéséhez megfelelő vezetőképes gélt vagy más hasonló kozmetikai terméket kell használni.

TERÁPIA FÉNNYEL - FÉNYTERÁPIA:

A fény pozitív hatásai már az ókori görögök számára is ismertek voltak, akik napfürdőket alkalmaztak számos betegség kezelésére. A Nobel-díjas - Niels Ryberg Filsen dán orvos sikeresen kezelte a bőrbetegségeket koncentrált fénysugarakkal, új irányt adva a fény gyógyászati célú felhasználásában. Ma a fényterápiát egyre inkább alkalmazzák a bőrgyógyászatban és a kozmetikában. Ha elválasztjuk a színeket a spektrumtól, a speciális követelményeknek megfelelően tudunk hatni a bőrre.

A tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy a fény fotonok formájában behatol a testbe, és a fotoreceptorok elnyelik a bőrsejtekben. Ez a fény aktiválja a fotoreceptorokat, amelyek viszont energiát termelnek a környező sejtfürthöz, és jótékony hatással vannak a bőr gyógyítására és szépítésére.

 

Kék fény:

Az irha sekély részébe behatoló kék fény (470 nm) elősegíti a porfirinek aktiválódását a bőrben, amely a káros baktériumokkalkerül szembe és elpusztítja őket. Peroxidot termel, amely kiküszöböli a baktériumok szerkezetét, ami bőrproblémákat okoz, például pattanásokat. Ezenkívül fokozza a kollagén rostok képződését.

Zöld fény:

A zöld fény behatol a bőr középső bőrrétegébe (530 nm), és sajátos hullámhosszával segít enyhíteni az esztétikai bőrhibákat, például a foltokat (úgynevezett májfoltokat, a szeplőket, de a keratózist is stb.) A különböző kozmetikumokkal ellentétben a fényterápia a testben rejlő lehetőségeket használja fel és ösztönzi olyan tevékenységekre, amelyek az öregedés jeleinek kiküszöböléséhez vagy enyhítéséhez vezetnek vagy fokozzák a kozmetikai termékek hatását. A zöld fény serkenti a bőr saját természetes regenerációs folyamatát - a bőr simább, egészséges színű és a ráncok halványabbak lesznek.

Vörös fény:

A vörös fény a legmélyebben behatol (kb. 650 nm) és különféle bőr rendellenességek és hibák kezelésére alkalmazzák, mint például pattanások, herpesz, égési sérülések és kisebb hegek, pl. himlő után. Támogatja a vérkeringést, az anyagcserét és megakadályozza a pigment felgyülemlését.

Piros / kék = lila fény

A lila fény erősíti a szövetrostokat, bezárja a pórusokat. Megszünteti a megsárgult bőrt, kisimítja a ráncokat és segít a pattanások eltávolításában. Felgyorsítja a vérkeringést.

Zöld és kék = sárga fény

A sárga fény szabályozza a bőrmirigyek működését, kiegyensúlyozza a zsíros bőrt, jó hatással van a fekete vagy rózsaszín pontokra és pattanásokra. Ugyanakkor javítja a fehérjék és a kollagén szintézisét.

Vörös és zöld

A zöld fény serkenti a bőr saját természetes regenerációs folyamatát - a bőr simább, egészséges színű, és a ráncok észrevehetően halványabbbak lesznek. A vörös elősegíti a vérkeringést, az anyagcserét és megakadályozza a pigment felgyülemlését.

Piros, zöld és kék = fehéret hoz létre az RGB színspektrumban

Választhatja ezt a színkombinációt is, ha nem szeretné előnyben részesíteni egyik színt sem. Alkalmas különféle allergiák és duzzanatok megelőzésére.

Műszaki paraméterek:

Feszültség: 110-230V 50 / 60Hz, 10 W, DC 24V, 3MHz-es ultrahang frekvencia

Csomag tartalma:

készülék, kábel a csatlakozóaljzathoz, használati útmutató.