Multifunkciós Rádiófrekvenciás készülék

Nincs értékelés
 
 • 1 / 13
 

Tökéletesen regenerálja az egyes bőrrétegeket, ellazítja a bőrt és kisimítja a ráncokat. Ezzel a hordozható ultrahangos készülékkel otthon végezhet kozmetikai ápolásokat. Ami korábban csak a kozmetikai stúdiókban volt lehetséges, a multifunkcionális eszköznek köszönhetően otthon rendszeresen elvégezhető.

Elérhetőség Raktáron (100 db)
Ár 30 438 Ft ÁFA nélkül
36 830 Ft    
Termékkód 2554
Kategória BŐRÁPOLÁS
 

A vibráció elvén működő kézi ultrahangos készülék, amely növeli a vérkeringést és oxigént ad a szöveteknek. Tökéletesen regenerálja az egyes bőrrétegeket, ellazítja a bőrt és kisimítja a ráncokat. Ezzel a hordozható ultrahangos készülékkel otthon végezhet kozmetikai ápolásokat. Ami korábban csak a kozmetikai stúdiókban volt lehetséges, a multifunkcionális eszköznek köszönhetően otthon rendszeresen elvégezhető.

Tulajdonságok:

- alkalmas bőr és test kezelésére

- a bőr feszesítése, a ráncok simítása

- fokozza a vérkeringést, oxigenizálja a szöveteket

- regenerálja az egyes bőrrétegeket

- otthoni kozmetikai ápolás

 Funkciók:
 1. EMS (elektromos izomstimuláció)
  Ez az egyedülálló izomstimuláció lehetővé teszi a sejtek aktiválását, támogatja a kollagén fehérje szaporodását, stimulálja az izmokat, és biztosítja a bőr jobb rugalmasságát és pigmentációját. A bőr alatti szövet stimulálása aktiválja a sejteket és ösztönzi a kollagén újracsoportosodását. Ez új kollagént hoz létre, amely lehetővé teszi a bőr rugalmasságát és feszességét. Ezzel a készülékkel kockázati mellékhatások nélkül szépítheti és fiatalíthatja bőrét.

 2. Elektroporáció
  Mivel nagyon nehéz a prokollagént, hyarulonsavat és más nagy molekulatömegű komponenseket a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, az injekció használják a fiatalító hatásra. Az elektroporáció olyan speciális technológia, amely nagyon rövid idő alatt képes pórusokat létrehozni a sejtek között. Ezek a pórusok lehetővé teszik a fenti anyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe anélkül, hogy részt venne plasztikai műtéteken.

 3. Mesoporáció
  Ez egy olyan módszer, amellyel az anyagokat 1 mm mélyen beépítése a bőrbe. A tápanyagok beépítése ezzel a módszerrel egyszerre javítja a sérült bőrt és lassítja az öregedést.

 4. Rádiófrekvencia
  A kavitáció olyan folyamat, amely során egy ultrahangos hullám mikrobuborékokat hoz létre a zsírsejtben, a sejtburok porózussá válik és a sejt kohéziója megbomlik. Végül lebomlik és felszabadítja a benne lévő zsírt. A felszabadult zsír trigliceridek formájában az intercelluláris térbe jut, ahol glicerinné metabolizálódik, amely vízben oldódik, és amelyet a szervezet energiaforrásként használ fel. Egy másik termék a zsírsavak, amelyeket más zsírsavakkal együtt dolgozódnak fel, például a szervezet táplálékból. Ezután a nyirokrendszer eltávolítja a testből a zsírt és a méreganyagokat.

 1. LED fény foton terápia
  A fényterápiát az 1960-as évek óta alkalmazzák. A fotonnak van egy adott tömege és energiája, amely megfelel a hullámhossznak. A fénysugárzás minden egyes hullámhossza különös hatást gyakorol a szervezetre. Részleges fényterápia:
 • felgyorsítja a kollagén regenerálódását, a sejtek regenerálódását és a gyógyulást
 • javítja a bőrt, kiküszöböli a gyulladást és segíti a bőrnek az elhalt sejtek megszabadulásában
 • segít a véráram bővítésében, felgyorsítja a vérkeringést és a fehérjeszintézist.
 • elősegíti a kollagén rost szövetek replikációját, növeli a fibroblasztok és kollagének számát, felgyorsítja a sejtek szaporodását

 

A készüléknek 5 üzemmódja van: piros, zöld, narancssárga, lila és villogó lila.

VÖRÖS ÜZEMMÓD - Hullámhossz: 620nm (+ -10nm)

Lehetővé teszi a kollagén regenerálódását, hogy rugalmasabbá tegye a bőrt és összehúzza a pórusokat.

ZÖLD ÜZEMMÓD - Hullámhossz: 520nm (+ -10nm)

Ez a kezelés semlegesíti, kiegyensúlyozza és stabilizálja a fáradtság és a mentális stressz okozta durva bőrt, ráncokat, pattanásokat és dudorokat.

KÉK ÜZEMMÓD - Hullámhossz: 465nm (+ -10nm)

Ez a kezelés csökkenti a faggyú szekrécióját, durva bőrre, ráncokra, bőrpírra és gombás betegségekre alkalmazzák.

NARANCSSÁRGA ÜZEMMÓD - Hullámhossz: 610nm (+ -10nm)

Ez az üzemmód megakadályozza a bőr kiszáradását, javítja annak rugalmasságát, kisimítja a ráncokat és késlelteti a bőr öregedését.

LILA ÜZEMMÓD - Hullámhossz: 430nm (+ -10nm)

A lila fény üzemmód stimulálja az endokrin rendszert és a nyirokmirigyeket, ami a nyálkahártya betegségek enyhüléséhez és a pattanások kialakulásához vezet.

VILLOGÓ LILA ÜZEMMÓD - hullámhossz: 620nm (+ -10nm)

Ez a mód a vörös fénnyel együtt a legmélyebben hat a bőrre. A lila villogó mód növeli az elengedhetetlen teljesítményt.

 1. Ultrahang

A magas frekvenciájú rezgések eltávolíthatják a legmélyebb pórusokban lévő szennyeződéseket. Az ultrahangnak köszönhetően megtisztíthat minden pórust és a bőre újra puha, tiszta és ragyogó lesz.

A csomag tartalma:

1 x készülék

1 x USB töltőkábel

1 x Flanel fedél

1 x Használati útmutató

  

Specifikációk:

Akkumulátor kapacitása: Max. 7W

Töltési idő: 3 óra (USB-n keresztül)

Működési idő: 10 perc (egy eljárás)

Méret: 175 x 45 x 50 mm

Súly: 130g

A csomag mérete: 226 x 158 x 80 mm