ILWY COLD & WARM BEAUTY 4 az 1-ben

Nincs értékelés
 
 • 1 / 7
 

Ez a készülék innovatív bőrápolást nyújt, amelyet a cold & warm technológiával garantál - a hideg és a meleg váltakozó hatását használja fel. Új életet lehel a bőrébe.

Ár 28 006 Ft ÁFA nélkül
33 887 Ft
Kategória BŐRÁPOLÁS
Kérjük, válasszon változatot
HTB1QhBycDnI8KJjy0Ffq6AdoVXaO Termékkód 2551/BIL Szín: Fehér Raktáron (2 db) 33 887 Ft
28 006 Ft ÁFA nélkül
   
 

ILWY COLD & WARM BEAUTY 4 az 1-ben

Ez a készülék innovatív bőrápolást nyújt, amelyet a cold & warm technológiával garantál - a hideg és a meleg váltakozó hatását használja fel. Új életet lehel a bőrébe.

A következő bőrproblémáktól szenved?

 1. Fáradt bőr
 2. Kitágult pórusok
 3. Szem alatti karikák
 4. Sötét foltok
 5. Mitesszerek

 

Akkor a Cold & Warm Beauty készüléket pont Önnek találták ki!

Használati lehetőségek

Petyhüdt bőr rugalmasság nélkül, sötét, érdes és tág pórusú bőr, öregedő és ráncos bőr, szem alatti sötét karikák, fakó bőr mitesszerekkel, rossz anyagcseréjű bőr, gyenge abszorpciós képességű bőr.

A hűtő és melegítő ionok a be- és kimenetet szimbolizálják. A hűtő ionok segítenek összehúzni a pórusokat és bezárni a nedvességet, amivel garantálják a bőr mélytisztítását. A melegítő ionok épp ellenkezőleg, kinyitják a pórusokat és segítik az anyagok felszívódását.

A készülék működési elve

A mikroelektronikai technológiának és a mikrochip technológiának köszönhetően a kezelő felület azonnal eléri a minimális 6 °C-ot, illetve a maximális 42 °C-ot. A nagy frekvenciájú vibrálás mélyen ápolja a bőrt, így garantálja a tökéletes eredményt.

Készülék specifikációi

 • Funkció 1: Forró relaxálás
 • Funkció 2: Jeges felfrissülés
 • Funkció 3: Szónikus vibrációs masszázs
 • Funkció 4: Negatív ionok behatolása

AZ ALAPVETŐ ELMÉLET

Hangrezgés

Mindegyikünk arcán legalább millió pórus van, de kézzel, tisztító készítmények segítségével mindössze a bőr felületét tudjuk megtisztítani. A pórusok mélyéről nehezen távolítjuk el az olajat. Bőrszakértők vezetésével csapatunk a 46 éves tapasztalattal rendelkező kollégáktól tanult a bőrápolásról, kiváló mérnökökkel dolgoztunk együtt, hogy a bőrt hangrezgések segítségével tudjuk megtisztítani. A nagy frekvenciájú rezgések nagyon erős tisztító hatással jutnak be a bőrbe, alaposan eltávolítják a sminket és a szennyeződéseket a pórusokból, hogy a bőr tiszta és sugárzó legyen.

Cold&Warm technológia

Japán vizsgálatok kimutatták, hogy a 42 °C-os hőmérséklet segíti a bőrt az ún. termikus sokk protein termelésében, amely javít a bőrsejteken és a bőr rugalmasságán, így egyúttal segít megakadályozni a ráncok kialakulását. Az említett hőmérséklet segít megnyitni a pórusokat, így a bőr megtisztul. A hideg felület, épp ellenkezőleg, összezárja a pórusokat, és a nedvesség mélyen a bőrben marad. Ezért a forró és a hideg felület használata nagy előnyökkel jár. A hideg és a forró kezelés váltakozása támogatja a pórusok összezárását és újra megnyitását, stimulálja a bőr jobb vérkeringését, valamint javít annak anyagcseréjén.

Negatív ionok

Sok-sok évvel ezelőtt, az első tudományos konferencián egy német fizikus, Dr. Philip Leonard bebizonyította, hogy a negatív ionok hatással vannak az emberi testre. Az International Federation Joint Commission of the Atmosphere szabványai szerint naponta tizenhárom milliárd ökologikus negatív ionra van szükségünk, de a környezet, amelyben élünk, mindössze körülbelül egy, legfeljebb 20 millió iont nyújt nekünk.

AZ EGYES KEZELÉSEK ÉS AZOK FUNKCIÓI

Erő funkció

A készülék bekapcsolása után nyomja le a power gombot egy másodpercre, és a kijelzőn megjelenik egy nap szimbólum, amely azt jelzi, hogy beindult a melegítő funkció. Az előmelegítés körülbelül 5 másodpercig tart. Miután letelik ez az idő, a kezelő felület a felmelegedett állapotot mutatja. Nyomja meg finoman ugyanazt a gombot, és megjelenik a hópehely szimbólum, amely azt mutatja, hogy megkezdődött a hűtés funkció.

Intenzitás funkció

A hűtés és melegítés intenzitását három fokozatban állíthatja be. A készülék bekapcsolása után nyomja le a power gombot egy másodpercre. Ekkor a készülék az első hőfokozaton van. Nyomja meg az intenzitás gombot, amellyel a második hőfokozatot érheti el. Nyomja le újra ugyanezt a gombot, és a harmadik fokozatba lép át. Amennyiben a gombot háromszor nyomja le egymás után, az intenzitás az első fokozatba kerül vissza.

Rezgés funkció

A készülék bekapcsolása után nyomja le a power gombot egy másodpercre. Amennyiben a rezgés funkciót szeretné használni, nyomja le a rezgés gombot, hogy elérje a magas frekvenciájú hangrezgéses módot. A befejezéshez újra nyomja le a regés gombot.

Mikor kell feltölteni a készüléket

Alacsony töltöttségi szint esetén az akkumulátor jelzése villogni kezd, és sípoló hangjelzést hallhat, amely után a készülék automatikusan kikapcsol.

 

Paraméterek

 • Bemeneti feszültség: DC 3,7 V
 • Negatív feszültség: - 5 V
 • Akkumulátor kapacitása: 1000 mAh
 • Teljesítmény: max. 7,8 W
 • Működési hőmérséklet: 6 – 42 Celsius-fok
 • Töltési idő: 3 óra (USB)
 • Használat ideje: 3 perc (egy sebességfokozatban)
 • Rezgés frekvenciája: 8600 RPM
 • Készülék mérete: 180*54*50 mm
 • Tömeg: 130 g
 • Csomag mérete: 226*158*80 mm

 

Csomag tartalma:

Cold & Warm Beauty készülék

USB kábel a feltöltéshez

Flanel zsák

Használati útmutató