HIFU 3 - 3. generációs arcvasaló a tökéletes, ránctalan bőrért

Nincs értékelés
 
Újdonság Nagyító
 • 1 / 9
 

Sima bőr ráncok és bőrproblémák nélkül? Igen, a 3. generációs arcvasaló HIFU technológiával plusz PULSE impulzussal teljesen non-invazív módon képes erre. Nincs szükség műtétre vagy fájdalmas injekciókra - mégis mindössze 90 nap alatt évekkel fiatalabbnak tűnhet. Ráadásul nem kell szépségszalonba mennie. Otthon is foglalkozhat problémás bőrével. Ráadásul fotonterápiával, EMS mikroáramlással és nagyfrekvenciás masszázzsal is rendelkezik - mindez a tökéletes bőrkezelés és az egyedülálló eredmény érdekében.

.

Elérhetőség Skladem (9 db)
Ár 43 937 Ft ÁFA nélkül
53 164 Ft    
Termékkód 5029
Kategória BŐRÁPOLÁS
 

A HIFU 3 - a 3. generációs arcvasaló a tökéletes, ránctalan bőrért HIFU technológiával - nagy intenzitású fókuszált ultrahanggal van felszerelve és a bőr mélyebb rétegeibe irányítja azokat. Így azonnali támogatást nyújt a kollagénképződés és a bőr megfiatalodása érdekben. Ezen kívül fotonterápiával, EMS mikroárammal és nagyfrekvenciás masszázzsal is fel van szerelve - mindez a tökéletes bőrkezelés és az egyedi eredmény érdekében.

 Mi az a csodálatos HIFU?

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound rövidítése. Ezt a terápiát Amerikában klinikákon fejlesztették ki, és különösen a hírességek körében nagyon népszerű. 2011 óta rendelkezik FDA és CE tanúsítvánnyal, és ennek a készüléknek köszönhetően most élvezheti előnyeit és tökéletes ápolását.

.

Hogyan működik a HIFU technológia?

A 3. generációs arcvasaló a fókuszált ultrahang alapján működik, ahol speciális szondák egyedi ultrahanghullámokat küldenek a szövet belső rétegeibe, ahol a koagulációs pontok mikroszkopikus zónáinak sűrű hálózatát hozzák létre. Az ultrahanghullámok 4,5 mm mélységig hatolnak, így még a mélyen fekvő támasztószövetekre is képesek hatni. Ezen pontok felmelegítésével a bőrszöveti sejtek megújulnak és a kollagéntermelés serkentődik, így a bőrfeszesítés és gyógyulás az alkalmazás után azonnal bekövetkezik. Ezen kívül a kialakuló hatást tovább támogatja a nagyfrekvenciás masszázs, amely javítja a vérkeringést, hatékonyan aktiválja a bőrsejteket, masszírozza és ellazítja az izmokat, valamint javítja a bőrtónust.

 

Hol mindehol ér el eredményeket a HIFU?

A HIFU-terápia játékosan képes kezelni a teljes SMAS-területet, amely a fejet és a nyakat borító bőr alatti kötőszövetes-izomzatos burkot jelenti. Így a HIFU-technológiával ellátott arcvasaló segítségével nemcsak az arcon, hanem a nyakon és a dekoltázson is bőrfeszesítést érhet el. A következő területeken használhatja:

 • a megereszkedett bőr feszesítése és a kontúrok feszesítése
 • mély ráncok, homlokráncok, száj körüli ráncok, ajkak
 • a nasolabialis ráncok korrekciója
 • a bőr feszesítése, a megereszkedett orcák, az arcbőr feszesítése
 • kettős áll eltávolítása
 • arc karcsúsító
 • a szem körüli ráncok, a megereszkedett szemhéjak és a szem alatti táskák eltüntetése, a szemtáskák csökkentése
 • a bőr feszesítése a nyakon
 • a dekoltázs kisimítása

 

  JELLEMZŐK  

HIFU ultrahang technológia:        

2,4 MHz frekvencia

RF rádiófrekvencia:           

3 MHz frekvencia

EMS 100 Hz frekvencia

PULSE Áramimpulzus 200 Hz frekvencia 

 

LED fotonterápia:          

vörös fény hullámhossza: 60 nm

kék fény hullámhossza: 415 nm

ibolya fény hullámhossza: 420 nm

 

 

 

  TERMÉKÖSSZEHASONLÍTÁS

 

  MŰSZAKI ADATOK  

 • Termék mérete: 230 x 80 x 75 mm
 • Súly: 650g
 • Technológiák: HIFU ultrahang, RF rádiófrekvencia, EMS mikroáram, PULSE impulzus és LED fotonterápia.
 • Feszültség: AC 240 V