Modern újratölthető hallókészülékek AXON A3-G1T Bluetooth

Nincs értékelés
 
Újdonság Nagyító
 • 1 / 12
 

Az elegancia és a rugalmasság jellemzi az innovatív, modern típusú vezeték nélküli újratölthető hallókészülékek jellemzőit, amelyek Bluetooth-on keresztül közvetlenül a mobiltelefonról vezérelhetők. A dizájn, a könnyű kezelhetőség és vezérlési lehetőségek ezek a modern hallókészülékek előnyei, a „jobb hallás – jobb élet” szlogen szerint.

Elérhetőség Szállítás egy hónapon belül
Ár 33 049 Ft ÁFA nélkül
39 989 Ft    
Termékkód 6017
Kategória HALLÓKÉSZÜLÉKEK
 

Aggódik amiatt, hogy hallása romlik? Enyhe vagy közepesen súlyos halláskárosodással küzd, amely kényelmetlenné teszi az életét, de nem szeretne klasszikus hallókészüléket viselni? Van egy egyedi megoldásunk az Ön számára. Az újratölthető vezeték nélküli AXON A3-G1T Bluetooth in-ear hallókészülék közvetlenül mobiltelefonjáról vezérelhető Bluetooth technológia segítségével. Az alkalmazás segítségével, amelyet közvetlenül QR kóddal vagy a Google Play Store-ból vagy Apple Store-ból letöltve (a mobiltelefon típusától függően) telepíthet telefonjára, már vezérelheti új hallókészüléket. könnyen és kényelmesent.

Az AXON A3-G1T Bluetooth hallókészülék kis súllyal tűnnek ki, és jó választás tévézéshez, zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez, használhatja a szórakozásra, sportolásra vagy kommunikációra is. Ezek a modern hallókészülék segít megőrizni a tempót, és helyreállítani hallását, hogy továbbra is élvezhesse a megszokott életet.lí.

Az AXON A3-G1T Bluetooth modern dizájnjával tűnik ki - megkülönböztethetetlen a klasszikus fejhallgatótól, így kívülről senki sem gondolja, hogy nem Bluetooth fejhallgató van a fülében, hanem egy orvosi eszköz. Ergonómikus kialakításuk puha műanyag hegyekkel, amelyek három méretben kaphatók, így tökéletesen alkalmazkodnak a fül formájához, és tökéletesen illeszkednek abba. Könnyű súlyának köszönhetően nem is fogja tudni, hogy megvannak.

 Továbbfejlesztett hangátvitel 

A modern újratölthető AXON A3-G1T Bluetooth hallókészüléket párban szállítjuk - jobb és bal -, amelyek alakja és színjelölése alapján különböztethetők meg. A csomag tartalmaz egy töltőállomást, mellyel a hallókészülék újratölthető, és amelybe tökéletesen illeszkedik. A töltőállomás ezután USB-kábellel töltődik.

A hallókészülékek vezérléséhez szüksége lesz az "AXONCNAi" alkalmazásra, amelyet QR-kód segítségével közvetlenül az útmutatóból, vagy a Google Play Store-ból vagy APPLE Store-ból tölthet le a mobiltelefonjára. A Bluetooth technológiával történő párosítás után a már intuitív és kifinomult környezet megtanítja a hallókészülék gyors és egyszerű vezérlésére. Legfeljebb három kommunikációs környezetben használható - kültéri mód / beltéri mód / normál üzemmód. Akár 4 hangerőszint is egyszerűen szabályozható a mobilalkalmazásban vagy közvetlenül a hallókészülék testén található gombbal.

Annak köszönhetően, hogy ez a modern hallókészüléket közvetlenül a fülbe tervezték, nem akadályozzák meg a szemüveg viselését. Így valóban mindent teljesítenek - tökéletes hangátvitelt, kényelmes használatot, egyszerű, modern stílusos vezérlést és nincs többletköltség az elemek folyamatos cseréjéhez.

Ráadásul ezeket a hallókészüléket szép díszdobozban szállítjuk, így karácsonyra vagy születésnapra megörvendeztetheti velük szeretteit.

 Az újratölthető hallókészülékek fő előnyei: 
 • Kiváló minőségű hangfeldolgozás a maximális hitelesség érdekében
 • Továbbfejlesztett erősítő és hangszóró
 • Zajcsillapítás, zavaró hangátvitel és kellemetlen sípolás
 • Gyors töltés bárhol és bármikor a hordozható toknak köszönhetően
 • Töltési idő 2h
 • Működési idő 5 óra
 • Vezérlés mobilalkalmazással
 • 4 hangerőszint – minden hallókészülék külön vezérelhető
 • 3 méretű melléklet
 • Akár 115 dB ± 3 dB hangerő
 • Nagyon könnyű, ergonomikus kialakítás, amely nem nyomja sehova
 • Szemüveg viselésére is alkalmas

 

 Műszaki paraméterek: 

Állítható kimeneti hangerő

 115 dB ± 3 dB

OSPL90 HFA Avg

102 dB ± 4 dB

FOG50 HFA Average

33 dB ± 5 dB

Bemeneti zaj

32 dB

Frekvenciatartomány

260 – 5000 Hz

Harmonikus torzítás

5 %

Bluethoot verzió

BT 5.2

Munka áram

<10mA

Üzemi feszültség

DC 3,7 V

Üzemidő

5 óra

Hallókészülék töltési ideje

kb. 2 óra

A töltődoboz töltési ideje

kb. 2 óra

Bemeneti feszültség

5V/5000mA

Üzemmódok száma

3

 

 A csomag tartalma: 
 • 2 db hallókészüék (jobb, bal)
 • 1x töltődoboz
 • 1x töltőkábel
 • 4 x 2 pár különböző méretű szilikon tartozék (1-4)
 • nem tartalmaz újratölthető adaptert, amely külön megvásárolható ITT