Laser Comb ION - hajápolás és hajnövekedés készülék

Nincs értékelés
 
  • 1 / 9
 

Laser Comb ION készülék - Haja zsíros, gyenge, töredezik, hullik, fejbőre viszket, korpa kialakulását észleli...Mindezért nem csupán a genetika a felelős. Annak érdekében, hogy haja erős, sűrű és élettel teli legyen, gondoskodni kell róla (rendszeres hajmosás). Amennyiben komolyan gondolja a gondoskodást, vagy a problémák túl nagyra nőttek, komplex megoldásra lesz szüksége. Az említett problémák oka leggyakrabban a hajhagymáknál, valamint annál a bőrnél található, ahonnan a haj nő!

Elérhetőség Raktáron (100 db)
Ár 41 288 Ft ÁFA nélkül
49 959 Ft    
Termékkód 1044
Kategória HAJÁPOLÁS
 

Laser Comb ION - hajápolás és hajnövekedés készülék

Haja zsíros, gyenge, töredezik, hullik, fejbőre viszket, korpa kialakulását észleli...Mindezért nem csupán a genetika a felelős. Annak érdekében, hogy haja erős, sűrű és élettel teli legyen, gondoskodni kell róla (rendszeres hajmosás). Amennyiben komolyan gondolja a gondoskodást, vagy a problémák túl nagyra nőttek, komplex megoldásra lesz szüksége. Az említett problémák oka leggyakrabban a hajhagymáknál, valamint annál a bőrnél található, ahonnan a haj nő!

Három lehetősége van: Hagyni az egészet úgy, ahogy van...esetleg egy minőségi stúdió rendszeres látogatása, azonban egy kényelmes és hatékony megoldást is választhat - a mi készülékünk komplex módon gondoskodik a hajról és a fejbőrről. Hasonló eredményeket érhet el, mintha hajstúdióba látogatna, azonban a kezelést bárhol elvégezheti - ezzel időt és pénzt takaríthat meg.

A készülék fő tulajdonságai:

  • professzionális alacsony szintű LED lézeres terápia (3 spektrum)
  • ion - mikroáram (-) mélytisztításhoz és a mirigyváladék szabályozásához és (+) tápláláshoz és stimulációhoz. A készülék 3 intenzitási szintet kínál
  • enyhe rezgő masszázs - relaxációhoz és az anyagcsere folyamatok felélénkítéséhez
  • a hajtonikok közvetlen, hatékony beültetéséhezk

 

Miben segít Önnek?

  • Teljesen megtisztítja a fejbőrt és mélyen tisztítja a pórusokat
  • Intenzíven táplálja és aktiválja a hajhagymákat - támogatja a haj erősítését és a hajnövekedést
  • Pozitív hatással van a sejtek regenerálódására és megújulására, csökkenti a mirigyváladékot és stimulálja a nyirokrendszert
  • Rendszeres használatával sűrűbb és egészségesebb hajkoronát érhet el
 
Műszaki adatok:

Feszültség: 220V / 50/60Hz / 10W
Újratölthető: DC 15V, USB segítségével tölthető
Teljesítmény: 1W
Súly: 126g
Funkciók: hajnövekedés, táplálás és a haj erősítésének támogatása
 
 
Csomagolás tartalma:
készülék
töltőkábel
használati útmutató