HF Therapy LZ-006A a haj regenerálására és növekedésére

Nincs értékelés
 
Újdonságok Nagyító
  • 1 / 7
 

HF Therapy LZ-006A a haj regenerálására és növekedésére. A készülék non-invazív terápiát használ a bőr fiatalítására, feszesítésére, akné kezelésére, hegek kisimítására és ödéma enyhítésére.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Ár 19 760 Ft ÁFA nélkül
23 910 Ft    
Termékkód 596
Kategória HAJÁPOLÁS
 

HF Therapy LZ-006A a haj regenerálására és növekedésére

A készülék non-invazív terápiát használ a bőr fiatalítására, feszesítésére, akné kezelésére, hegek kisimítására és ödéma enyhítésére. Antiszeptikus és antibakteriális hatással is bír. A készüléket sikeresen használhatja nemcsak az arc, a toka és a nyak területén, hanem a test más problémás részein, példáiul a dekoltázsra, vagy a zavaró has bőrének feszesítésére. Kiválóan alkalmas az olyan területek feszesítésére is, ahol ún. narancsbőr – cellulitisz alakulhat ki.

A magas frekvenciájú terápiát használó készülékeket napjainkban elég gyakran használják a bőrgyógyászati- és szépségszalonokban az akné gyógyítására, a bőr feszesítésére és fiatalítására, valamint a hajhullás gyógyítására és a haj növekedésének serkentésére.

A HF Therapy LZ-006A magas frekvenciájú bőrápoló készülékhez speciális elektródákat melléklünk a konkrét alkalmazási területekre.

A HF Therapy LZ-006A magas frekvenciájú bőrápoló készülék felmelegíti a kezelt területet, és serkenti a sejtek aktivitását. Bőrkisimító hatása van. A terápia során ózon jön létre, amely fertőtlenítő és antibakteriális hatású. A pórusok kitágulásával a bőr kiválasztja magából a szennyeződéseket. A fertőző foltok kiszárítására és gyógyítására kerül sor. A nyirok aktivitása és az ér alvadása helyrehozza a bőr textúráját, valamint faggyú és a víz mennyiségének kiegyensúlyozott mértékét a bőrben.

A HF Therapy LZ-006A magas frekvenciájú bőrápoló készülék alkalmazása a tarkó és a halánték területén a vérkeringés és az anyagcsere növekedéséhez és javulásához vezet, amelyet felhasználhatunk az ideggyengeség, a migrén és az álmatlanság enyhítésére. Az ózon képződésének köszönhetően ezt a módszert használhatjuk a hajhullás és az őszülés megelőzésére, a haj megerősítésére és növekedésére.

A HF Therapy LZ-006A magas frekvenciájú bőrápoló készülék alkalmas a bőr teljes relaxációjára és a "fáradt" bőr helyrehozására az egész napos munka után. A nyugtató hatásnak köszönhetően használhatja a feszültség feloldására, lokális fájdalmakra stb.

Csomag tartalma:

HF Therapy LZ-006A magas frekvenciájú bőrápoló készülék, 4 elektróda különböző alkalmazási módokra, magyar nyelvű használati útmutató