Ultrahang készülék Skincare 3 az 1-ben CS-638A

Nincs értékelés
 
  • 1 / 3
 

A készülék alkalmas kisebb kozmetikai szalonokba és olyanoknak is, akik nagy gondot fordítanak a külsejükre, viszont előnyben részesítik az otthoni kezelést.

Az akár 1,1 Mhz erősségű ultrahang és 3 használati mód segítségével tudja tisztítani és táplálni az arcbőrét, ránctalanítani, kezelni a mitesszereket és eltüntetni a felesleges zsírt, nemcsak az arcról, hanem a kavitációs fejnek köszönhetően a has és a comb tájékáról is.

Elérhetőség Raktáron (4 db)
Ár 46 230 Ft ÁFA nélkül
55 938 Ft    
Termékkód 1073
Kategória BŐRFIATALÍTÁS
 
Ultrahang készülék 3 az 1-ben CS-638A
 

A készülék alkalmas kisebb kozmetikai szalonokba és olyanoknak is, akik nagy gondot fordítanak a külsejükre, viszont előnyben részesítik az otthoni kezelést. Az akár 1,1 Mhz erősségű ultrahang és 3 használati mód segítségével tudja tisztítani és táplálni az arcbőrét, ránctalanítani, kezelni a mitesszereket és eltüntetni a felesleges zsírt, nemcsak az arcról (kettős áll, szem alatti karikák), hanem a kavitációs fejnek köszönhetően a has és a comb tájékáról is.

 

A készülék eszköz fő tulajdonságai:

  • 3 használati mód - pontozó fej a helyi kezelésekhez és a mitesszerek eltüntetésére, a szűkebb a kisebb helyeken, mint az orr és a szem alatti terület, szélesebb fej a nagyobb területekre és kavitációs kezelésekhez (kettős áll, has, comb)
  • 2 üzemmód - pulzáló és folyamatos
  • intenzitás beállítása 9 fokozaton (alacsonyabb fokozat a klasszikus arckezeléshez, a magas kavitációs fokozat a zsírfelesleg eltávolítása érdekében)
  • a vezérlőpult segítségével tudja követni a működést
  • a készüléken 15 perces időzítő van, ezután automatikusan kikapcsol
 

Hogyan segíthet nekünk?

  1. Kisimítja a bőrt - az ultrahangnak köszönhetően aktivizálja a bőr sejtjeit, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését, regenerálja a szöveteket. A bőr rugalmasabb és sugárzó lesz.
  2. Az 1,1 Mhz-es ultrahangos kavitáció hatékony módszer a fölösleges zsír eltüntetésére. Az ultrahang megtöri a zsírsejtek rétegeit és a nyirokrendszer igyekszik eltávolítani ezeket a testből.
  3. Csökkenti a szem alatti karikákat, valamint a melanin és pigmentfoltok koncentrációját. Az applikátor fejnek köszönhetően könnyedén eltávolítja a mitesszereket.
  4. Mélytisztító hatású és pattanás eltávolító. Az ultrahangnak köszönhetően az eszköz „kiszedi” a pórusokból a szennyeződéseket és a felgyülemlett zsírt, melyek a baktériumok melegágyai lehetnek.
.
 
 
Aki nem használhatja az eszközt: 
38 ° C feletti lázzal vagy más akut betegséggel, rendkívül magas vérnyomással, szélütéssel, vérzési rendellenességgel, ekcémában szenvedő személyek, továbbá terhes nők hasán nem szabad használni a menstruációt megelőzően és alatta.
 
 
 

Specifikációk:
Feszültség: 220V / 50Hz
Ultrahang: akár 1.1Mhz
Módok: impulzus / folyamatos
Súly 1,3kg
Méretek: 28x15x6cm

Csomag tartalma:
1 x eszköz
3 x applikációs fej
Használati útmutató cseh nyelven