Ilwy HFT magasfrekvenciájú kezelés - bőrfiatalítás és pattanások kezelése

Nincs értékelés
 
  • 1 / 13
 

Nem invazív kezelést alkalmazó eszköz a bőr fiatalítására, feszességére, nyugtatására, pattanások kezelésére, a hegek kisimítására és a duzzanatok csökkentésére használható.

Elérhetőség Raktáron (5 db)
Ár 19 760 Ft ÁFA nélkül
23 910 Ft    
Termékkód 593
Kategória BŐRFIATALÍTÁS
 

IILWY HIGH-THERAPY frekvenciás kezelés

Nem invazív kezelést alkalmazó eszköz a bőr fiatalítására, feszességére, nyugtatására, pattanások kezelésére, a hegek kisimítására és a duzzanatok csökkentésére használható. Antibakteriális és antiszeptikus hatással bír. Az eszközt nem csak az arc, áll és a nyak területén lehet használni, hanem más problémás testrészen is, mint például a dekoltázs vagy a has bőrének feszességére. Kiválóan alkalmas a narancsbőr – cellulitisz – kezelésére is.

Az eszköz magasfrekvenciájú kezelést biztosít, melyet manapság a kozmetikai szalonokban is használnak pattanások kezelésére, a bőr feszességére és fiatalítására, valamint hajhullás kezelésére és hajnövekedés serkentésére.

HF Therapy LZ-006A magasfrekvenciájú bőrápoló készülékhez speciális elektródákat adunk a  konkrét területek kezelésére.

HF Therapy LZ-006A Magasfrekvenciájú bőrápoló készülék felmelegíti a kezelni kívánt területet és növeli a sejtek aktivitását, valamint a bőr kisimulását eredményezi. A kezelés közben ózon keletkezik, amelynek gombaölő és antibakteriális hatása van. A pórusok kitágítása a szennyeződések kiválasztását eredményezi a bőrből. A fertőző részeket kiszárítja és kezeli. A nyirok és  véráramlás tevékenységének aktiválása a bőr textúrájának átalakítását, valamint a faggyú és víztartalom kiegyensúlyozását eredményezi a bőrben.

HF Therapy LZ-006A Magasfrekvenciájú bőrápoló készülék tarkón és fejbőrön való használata a vérkeringés és anyagcsere felgyorsítását eredményezi, alkalmazható a fáradtság, neurasztónia, migrén és álmatlanság enyhítésére. Az ózon keletkezésének köszönhetően ezek a folyamatok használhatóak a hajhullás és a haj színének elvesztésének megelőzésére, valamint a haj szerkezetének megerősítésére és hajnövekedés elősegítésére.

HF Therapy LZ-006A Magasfrekvenciájú bőrápoló készülék szintén használható az egész napos munka után a “fáradt” bőr pihentetésére és gyógyítására. Nyugtató hatásának köszönhetően alkalmazható feszültségoldásra, fájdalomcsillapításra stb.

A csomagolás tartalma:

HF Therapy LZ-006A Magasfrekvenciájú bőrápoló készülék, 4 elektróda a különböző használathoz, cseh nyelvű használati útmutató